Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023

...η άποψή μας

 - Ο υποψήφιος δήμαρχος κύριος Σπύρου, εκτός από μέτοχος σε επιχειρήσεις εστίασης, διασκέδασης κλπ, αν δεν κάνουμε λάθος είναι και δικηγόρος, αλλά μάλλον κάτι δεν ξέρει καλά , αφού ο κάθε πολίτης, πρέπει να κάνει προσφυγή στην δικαιοσύνη, όταν διαπιστώνει παράνομες πράξεις. Έτσι δεν είναι κύριε Σπύρου; 
Είπατε λοιπόν στην ομιλία σας στην Αρτάκη και τα περάσατε και στο διαδίκτυο πως η κυρία Βάκα, ετοιμάζει προβοκάτσιες.
Κύριε Σπύρου η κυρία Βάκα δεν χρησιμοποιεί τέτοια μέσα, γιατί δεν είναι του χαρακτήρα.... της και στο κάτω κάτω δεν το έχει και ανάγκη.
Θα είναι πρώτη και με διαφορά και θα συνεχίσει να είναι η δήμαρχος στο Δήμο Χαλκιδέων. Εσείς που έχετε το μήνυμα των δημοτών και αυτό φαίνεται από τις κινήσεις του σώματός σας, αν είχατε το παραμικρό στοιχείο, θα είχατε φτάσει στον Άρειο Πάγο!!!
Μας είπε υποψήφιος δικός σας, πως ένα στοιχείο είναι το ότι ο κύριος Καθαροσπόρης βρέθηκε στο πλευρό της Βάκα!!!!
Αν αυτό εννοούσατε, τότε έχετε δίκιο, αλλά που να δείτε και ποιοι άλλοι είναι στο πλευρό της Βάκα, γιατί απλά δεν σας θέλουν για δήμαρχο.
Ο δικός σας υποψήφιος μας είπε επίσης, πως κάνετε προσπάθειες ώστε στην κεντρική σας ομιλία, να έχετε δίπλα σας τον κύριο Παγώνη, αλλά και τον κύριο Ανδρέου!!!!
Εμείς θα σας προτείναμε, να πείτε στον κύριο Τζαφέρο να φέρει εκείνη την μέρα δίπλα σας τον κύριο Κασσελάκη ή την κυρία Αχτσιόγλου ή όποιον εκλεγεί πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.
Αν αυτό δεν σταθεί δυνατόν βολευτείτε με τον Συμεών Κεδίκογλου!!!