Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023

Επίσκεψη της υποψηφίας Δημάρχου Χαλκιδέων και επικεφαλής του συνδυασμού «Αλλάζουμε-Συνεχίζουμε» Έλενας Βάκα, σε Νοσοκομείο και Δ.Ο.Υ.

 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Χαλκίδας και τη Δ.Ο.Υ. Χαλκίδας επισκέφθηκε το πρωί της Παρασκευής 22 Σεπτεμβρίου, η Δήμαρχος Δήμου Χαλκιδέων , εκ νέου υποψήφια Δήμου Χαλκιδέων και επικεφαλής του συνδυασμού «Αλλάζουμε-Συνεχίζουμε» Έλενα Βάκα, με συνεργάτες και υποψήφιους συμβούλους του συνδυασμού της.
Αρχικά η Έλενα Βάκα βρέθηκε στο Γ.Ν.Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου περιηγήθηκε σε όλους τους χώρους του και συνομίλησε με τους εργαζόμενους στους οποίους έδωσε... συγχαρητήρια γιατί καταβάλλουν αποτελεσματική προσπάθεια και υπερβάλλουν εαυτούς. Επίσης, συναντήθηκε και με τον Διοικητή του Γ.Ν.Νοσοκομείου Χαλκίδας
Κωνσταντίνο Χροναίο.
Η Έλενα Βάκα δήλωσε ότι θα συνεχίσει να είναι δίπλα στη Διοίκηση και τους εργαζόμενους του Νοσοκομείου για ότι χρειαστεί και επεσήμανε ότι με την ανάληψη των καθηκόντων της το 2019, ο Δήμος Χαλκιδέων έβαλε σε προτεραιότητα, και μέσα σε λίγους μήνες ολοκλήρωσε τα συνοδά έργα για να λειτουργήσει το Νέο Νοσοκομείο Χαλκίδας. Επίσης, δήλωσε ότι υπήρξε άριστη συνεργασία κατά τη διάρκεια της υγειονομικής κρίσης και ο Διοικητής με τη σειρά του ευχαρίστησε τη Δήμαρχο γιατί ο Δήμος έχει ανταποκριθεί σε ότι έχουν ζητήσει.
Σε συνέχεια των συναντήσεων της με φορείς και υπηρεσίες της πόλης, η Έλενα Βάκα, αμέσως μετά, πραγματοποίησε επίσκεψη στη Δ.Ο.Υ. Χαλκίδας, όπου, συνοδευόμενη από την έφορο Ευμορφία Τύλη, συνομίλησε με εργαζόμενους και πολίτες.

















Ηλεκτρονική σελίδα https://allazoume2023.gr/
Facebook https://www.facebook.com/allazoume2023.gr/
Instagram https://www.instagram.com/allazoume2023.gr/#