Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Από χθες πολλοί είναι αυτοί οι οποίοι τραγουδούν το άσμα "όπου κι αν πας, όπου κι αν πας, εδώ παππάς, εκεί παππάς"!!! Μόνο τυχαίο δεν είναι αυτό, αφού στο ΣΥΡΙΖΑ έχουν τον δικό τους κύριο Παππά ο οποίος αφού βγήκε τρίτος και καταϊδρωμένος, έγινε ουρά του Κασσελάκη. Γιατί όμως; Γιατί ήταν ο μόνος τρόπος να μιλάει στην θέση του προέδρου, που αν τελικά εκλεγεί.... ο Κασσελάκης, δεν θα είναι στην Βουλή, αφού δεν έχει εκλεγεί.

- Δεν αποδέχθηκε την πρόταση Αχτσιόγλου ο Κασσελάκης, για ντιμπέιτ και πως να την αποδεχθεί ο άνθρωπος, όταν έχει μεσάνυχτα από πολιτική, αλλά και από την Ελληνική πραγματικότητα;

- Λοιπόν εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ έχασαν τελείως την μπάλα και σαν να μην φτάνει αυτό, θέλουν και να κυβερνήσουν τον τόπο!!!! Καμία περίπτωση δεν υπάρχει, να προχωρήσει ενιαίος ο ΣΥΡΙΖΑ με πρόεδρο τον Κασσελάκη. Ας μιλάνε όλες και όλοι για ενότητα κι ας το παίζουν όλες και όλοι υπεράνω. Στις επόμενες εκλογές θα είναι δύο ΣΥΡΙΖΑ. Ένας του Κασσελάκη και ένας ακόμη με τους πραγματικούς Συριζαίους.

- Σήμερα τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της δημάρχου κυρίας Βάκα και φυσικά η παρουσίαση των υποψηφίων συμβούλων. Είναι δεδομένο πως θα παρευρεθεί πολύς κόσμος και θα υπάρχει ένα τεστ για την τελευταία συγκέντρωση και την κεντρική ομιλία την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου λίγο πριν την κάλπη.

- Αγαπητέ ραδιοφωνατζή, ρίχνεις πολύ λάσπη για τον Φάνη και την Βάκα και ακούμε πως ξέρεις και από χορηγούς και από επιταγές. Μήπως μπορείς να πεις λεπτομέρειες για να μάθουμε κι εμείς οι άσχετοι;