Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Μετά τα χθεσινά εγκαίνια της δημάρχου Έλενας Βάκα στο εκλογικό της κέντρο στην Χαλκίδα, πιστεύουμε πως όλες και όλοι πήραν το μήνυμα και πλέον δεν υπάρχουν αμφιβολίες, για το ποιος συνδυασμός θα είναι πρώτος και με διαφορά την.... Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2023. 

- Πάντως ο συνδυασμός του κυρίου Σπύρου, ακόμη και στα δελτία τύπου που εκδίδει γράφει ψέματα!!! Στο δελτίο τύπου γράφει ψέματα, αφού δεν ήταν όλοι οι υποψήφιοι της Αρτάκης εκεί., αφού από τους περίπου 20 υποψηφίους απουσίαζαν οι 5!!!!! Διαβάστε το σχετικό απόσπασμα
"Ο ενθουσιασμός και η παρουσία όλων των υποψήφιων  δημοτικών και κοινοτικών Συμβούλων αλλά και φίλων της παράταξης «ΑΜΕΣΑ ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ» στα εγκαίνια του
εκλογικού μας κέντρου στη Ν.Αρτάκη, είναι η επιβεβαίωση της νικηφόρας πορείας του συνδυασμού".

- Τι το θέλατε αυτό το "όλων" κύριε Σπύρου, αφού όποιος δει το βίντεο θα καταλάβει πως δεν ισχύει και η Ναντίν μίλησε για τις απουσίες!!!

- Φάνη προχώρα να τελειώνουμε και με τις περιφερειακές, από την Α΄ Κυριακή, γιατί οι πολίτες της Στερεάς πειράματα δεν θα κάνουν. Ο Γκλέτσος έχει ανέβει στα κεραμίδια και ακόμη δεν μπόρεσε να κατέβει, ενώ ο Μαρκόπουλος, δεν μπορεί να χωνέψει, πως θα έχει μία ακόμη ευκαιρία, αφού θα μπορέσει να είναι υποψήφιος Ευρωβουλευτής "των άκρων"!!!!