Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2023

...ο μπάρμπα Στέλιος

 - Την καλημέρα μου εκεί στο Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων. Κρατάμε μια απόσταση, από τις δύο παρατάξεις, Ψαθά και Μπουροδήμου, γιατί έχουν η κάθε μία κάνει τον προγραμματισμό της και την επικοινωνιακή της πολιτική
Δεν έχουμε κανέναν λόγο μα μπούμε στα εσωτερικά τους και να προσπαθήσουμε να τους αλλάξουμε, τα βήματα που έχουν προγραμματίσει.
Καλώς ή κακώς πήραν τις αποφάσεις τους και είναι αλήθεια πως και οι δύο παρατάξεις πιστεύουν πως έχουν την νίκη στο.... τσεπάκι τους!!!
Και οι δύο πάντως δεν θα είναι νικητές σε αυτή την αναμέτρηση. 
Μία από τις δύο παρατάξεις θα κερδίσει και η άλλη θα πάει στην αντιπολίτευση.
- Δεν συμφωνώ με την πρακτική του να μειώσουμε τον αντίπαλο, γιατί εγώ είμαι της τακτικής των προτάσεων, ώστε να λυθούν προβλήματα και να γίνει καλύτερη η καθημερινότητα των δημοτών.
- Δεν συμφωνώ με την τακτική που θέλει τους πανεπιστημιακού επιπέδου, να θεωρούν ανώτερο τον εαυτό τους, γιατί αν αυτό έχει αξία θα γράψω, πως ένας άνθρωπος με ανώτερες γνώσεις, θα ήταν ήδη κάτι και δεν θα περίμενε να γίνει δημοτικός σύμβουλος για να δείξει την αξία του.
- Ο νυν δήμαρχος κύριος Ψαθάς, δεν νομίζω να έχει τελειώσει κάποιο πανεπιστήμιο, αλλά για σχεδόν 10 χρόνια είναι δήμαρχος κερδίζοντας πολλούς του πανεπιστημίου.
Καλή δύναμη σε όλες και όλους και ας αποφασίσουν οι δημότες, κρίνοντας θετικά και όχι αρνητικά.