Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2023

....σφηνάκια

 - Τελικά, μετράμε 19 και σήμερα, μέχρι και την Κυριακή των Περιφερειακών και Δημοτικών εκλογών και θα πρέπει όλες και όλοι οι υποψήφιοι, να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους και να μην πετούν στα σύννεφα, ούτε και να θεωρούν δεδομένη την εκλογή τους. Να φροντίσουν ώστε να είναι προσγειωμένη και να έχουν πάντα μαζί τους την αλήθεια και την ελπίδα, αλλά χωρίς ....φρου φρου και αρώματα.

- Ο κάθε υποψήφιος δεν μεταφέρει μαζί του τους σταυρούς προτίμησης του 2019 και δεν πρέπει να είναι σίγουρος για την εκλογή του. Σε όλα τα ψηφοδέλτια υπάρχουν αξιόλογοι υποψήφιοι και κανείς δεν ξέρει πως θα λειτουργήσει ο κάθε ψηφοφόρος.

- Είναι τελείως εκτός πραγματικότητας να διαβάζουμε απίστευτα πράγματa στο fb. Μία υποψήφια μας λέει πως θα παρέμβει ακόμη και στην θάλασσα και θα δημιουργήσει υφάλους ως καταφύγια ψαριών!!! Κάτι δεν πάει καλά τελικά. Επιστρέψαμε στην εποχή που οι υποψήφιοι υπόσχονταν ποτάμια, υπόσχονταν σχολεία και όταν τους έλεγαν, τι να τα κάνουμε τα σχολεία, αφού δεν έχουμε παιδιά, απαντούσαν, "θα σας κάνουμε και παιδιά"!!!!