Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023

Women's Nation League: με Πολωνία η πρεμιέρα της Εθνικής Γυναικών

Η Εθνική Ομάδα Γυναικών ολοκλήρωσε χθες με απογευματινή προπόνηση την προετοιμασία της για τον αγώνα με την Πολωνία. Η προπόνηση πραγματοποιήθηκε στο "Γ. Καμάρας" το γήπεδο στο οποίο θα διεξαχθεί ο αγώνας (22/09, 20:00), πρώτος της ελληνικής ομάδας στη νέα διοργάνωση της UEFA, το Women's Nation League (3ος όμιλος).
Ο κ. Κατηκαρίδης αντιμετωπίζει ένα μόνο πρόβλημα, αυτό της Αθανασίας Μωραΐτου η οποία αντιμετωπίζει πρόβλημα στον μηρό και ναι μεν παρουσιάζει βελτίωση, αλλά δεν είναι ακόμη εκατό τοις εκατό έτοιμη και η συμμετοχή της στο ματς με την Πολωνία κρίνεται αμφίβολη. Όλες οι υπόλοιπες παίκτριες της αποστολής τέθηκαν στη διάθεσή του.... ομοσπονδιακού τεχνικού.
Ενημερωθείτε ΕΔΩ για τον τρόπο διεξαγωγής του UEFA Women's Nations League. (Η Ελλάδα συμμετέχει στον 3ο όμιλο της League B με αντιπάλους την Πολωνία, τη Σερβία και την Ουκρανία).
Πριν την προπόνηση πραγματοποιήθηκε Media day της Εθνικής Γυναικών με δηλώσεις των ποδοσφαιριστριών για τη νέα διοργάνωση, καθώς και η Συνέντευξη Τύπου της ελληνικής ομάδας με τον προπονητή Αλέξανδρο Κατηκαρίδη και την αρχηγό Ελένη Κακαμπούκη.

Η είσοδος στον αγώνα με την Πολωνία την Παρασκευή 22/09 στις 20:00 είναι ελεύθερη για τους φιλάθλους.