Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα καλό Σαββατοκύριακο και να είσθε καλά στην υγεία σας. Σήμερα έχουμε και αγώνες ποδοσφαίρου στην Εύβοια, για την Α΄ Κατηγορία στην 2η αγωνιστική και για την Β΄ κατηγορία στην 1η αγωνιστική. Κατά τ΄ άλλα ο προεκλογικός αγώνας για δημοτικές και περιφερειακές εκλογές, είναι στο φόρτε του και άρχισαν να κυκλοφορούν... και τα ψηφοδέλτια των παρατάξεων.

- Τα περισσότερα ψηφοδέλτια που κυκλοφορούν έχουν ένα σταυρό και υπάρχουν και κάποια με δύο σταυρούς. Εμείς πάντως έχουμε ψηφοδέλτια με 4 σταυρούς και φανταζόμαστε πως θα είναι και τα μοναδικά!!!!! Γιατί όμως; Γιατί έτσι γουστάρουμε και γιατί δεν θέλουμε άλλα να λέμε και άλλα να κάνουμε και να φανεί στην καταμέτρηση των σταυρών η αλήθεια.

- Ούτε ενα ούτε δύο, αλλά περίπου 150 εκλογικά τμήματα έχουμε στον Δήμο Χαλκιδέων και αυτό σημαίνει πως θα έχουμε περίπου 300 κάλπες, αφού ψηφίζουμε για δήμο και περιφέρεια.

- Χαμός θα γίνει την Κυριακή των εκλογών, αφού μπορεί να υπάρχουν σε κάθε τμήμα περίπου  και 5 - 6  εκλογικοί αντιπρόσωποι. Έτσι δεν είναι; Λέτε να μην βρεθούν 150 άτομα από κάθε παράταξη;

- Γράψαμε κάτι για τον Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων και τα τηλεφωνήματα έπεσαν βροχή, από γνωστούς και φίλους, αλλά και από υποψηφίους. Εμείς πάντως ότι έχουμε, ότι ξέρουμε, το γράφουμε και τηλεφωνικά δεν λέμε τίποτα περισσότερο.

- Κουφό και μάλιστα πολύ κουφό. Υποψήφια δήμαρχος τηλεφώνησε στο αρμόδιο υπουργείο και ρώτησε αν μπορεί να πληρώσει και να στείλει στους δημότες μήνυμα από το 112!!!!!! Τι θα λέει το μήνυμα την ρώτησε ο υπάλληλος. και η κυρία του είπε: "ψηφίστε την ........., για να μην πάρετε μήνυμα, να φύγετε από το σπίτι σας"!!!!! Το τερμάτισε ή όχι η κυρία;;;