Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023

....μικρά, μικρά

 - Τελικά χθες μάθαμε όλες και όλοι, ποιος είναι ο χορηγός της Δημοτικής παράταξης της Έλενας Βάκα. Ήταν είναι και θα παραμείνει πάντα ο ίδιος. Είναι αυτός ο Δημότης Χαλκιδέων ο οποίος δεν θέλει να του υποτιμούν την νοημοσύνη. Είναι αυτός ο δημότης ο οποίος χθες πήγε στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου στην Χαλκίδα και της έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης. Δεν ήταν τυχαία όλες και όλοι ....εκεί. Πήγαν για να στείλουν το μήνυμα.

Τον Δήμο Χαλκιδέων, δεν θα επιτρέψουν να τον διοικήσουν αυτοί και αυτές που θέλουν να τον κατακτήσουν, είτε για να τον μετατρέψουν σε Τρούμπα, είτε για να ικανοποιήσουν τα γούστα τους, σε βάρος των δημοτών. Ο δήμος Χαλκιδέων έχει δήμαρχο. Έχει την Έλενα Βάκα.

- Εμείς θέλουμε να ευχαριστήσουμε δύο ανθρώπους οι οποίοι, είχαν μια προσωπική υποχρέωση και πιέσθηκαν να βάλουν υποψηφιότητα σε ένα από τα άλλα δύο ψηφοδέλτια. Ήρθαν λοιπόν στο γραφείο μας, επειδή γνωριζόμαστε καλά και μας είπανε: "Εσείς μας ξέρετε και πρέπει να μας καταλάβετε. Πιεσθήκαμε πολύ και βρεθήκαμε υποψήφιοι, εκεί που δεν θέλαμε. Δεν κάνουμε προεκλογικό αγώνα. Δεν θα ζητήσουμε την ψήφο κανενός και προσωπικά εμείς και οι συγγενείς μας, ψηφίζουμε Βάκα!!!!