Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2023

....σουτάκια

 - ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ και ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ αντίπαλοι για 90΄το Σάββατο το απόγευμα στις 17:00 στο Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας, στο οποίο είναι βέβαιο πως θα βρεθούν και πολλοί φίλαθλοι, αφού έχουν χρόνια να παρακολουθήσουν αγώνα πρωταθλήματος Α΄ Κατηγορίας, ανάμεσα στις δύο ομάδες. Στους πάγκους των δύο ομάδων δύο προπονητές οι οποίοι τίμησαν την φανέλα του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ ως ποδοσφαιριστές και ως προπονητές. Ο Παναγιώτης Τοκπασίδης ο οποίος σήμερα είναι προπονητής της Προποντίδας και ο Βαγγέλης Τόγιας ο οποίος.... είναι προπονητής του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.

- Δύο ιστορικές ομάδες της πόλης της Χαλκίδας, οι οποίες αγωνιστικά θα είναι αντίπαλες για 90΄, αλλά στην κερκίδα οι φίλαθλοι θα υποστηρίζουν την ομάδα τους ο καθένας, αλλά θα ζητήσουν να γίνει μια νέα αρχή, από τους φιλάθλους, ώστε το ποδόσφαιρο των ομάδων της Χαλκίδας να βρεί την θέση που θα πρέπει να έχει και μία τουλάχιστον ομάδα να παίζει στα επαγγελματικά πρωταθλήματα. 

- Κλείστε από τώρα το ραντεβού σας για το Σάββατο στις 17:00 στο Στάδιο της Χαλκίδας για να χειροκροτήσουμε όλοι μαζί την προσπάθεια των δύο ομάδων της πόλης.

- Να ξεπεράσουμε και λίγο τις κόκκινες γραμμές και να ζητήσουμε από την δήμαρχο κυρία Έλενα Βάκα, αύριο στα εγκαίνεια του προεκλογικού της κέντρου, να ζητήσει από τα στελέχη της παράταξης και τους φίλους να έρθουν το Σάββατο στο στάδιο. Ας κάνουν το ίδιο και οι άλλες παρατάξεις, γιατί ο αθλητισμός ενώνει και η Χαλκίδα έχει ανάγκη το ποδόσφαιρο.