Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και καλό Σαββατοκύριακο. Τελευταίο Σαββατοκύριακο του Νοεμβρίου και μπαίνουμε πλέον για τα καλά στην περίοδο των Χριστουγέννων. Ημέρες αγάπης και δώστε την με την καρδιά σας στους συνανθρώπους μας και κυρίως στα παιδιά. Τα παιδιά δεν φταίνε σε τίποτα, αφού εμείς οι μεγαλύτεροι καταστρέψαμε το περιβάλλον και ....αδιαφορήσαμε για το αύριο.

- Χρόνια Πολλά σε όσες και όσους γιορτάζουν σήμερα και να έχουν πάντα υγεία και ευτυχία στις οικογένειές τους.

- Σήμερα έχουμε και αγώνες ποδοσφαίρου και ευχόμαστε η διαιτησία να μην έχει προβλήματα, αλλά το βλέπουμε δύσκολο αυτό. Θα γράψουμε κάτι και δεν θέλουμε να έχουμε παρεξηγήσεις. Οι διαιτητές είναι αυτοί που είναι και αυτό δεν αλλάζει. Δεν φρόντισαν οι αρμόδιοι να έχουν νέους διαιτητές και το γιατί είναι γνωστό.

- Πλέον αυτοί που σφυρίζουν είναι συγκεκριμένοι και λίγοι, γιατί εκεί οδηγήθηκε η διαιτησία. Το να ρίχνει ο ένας τις ευθύνες στους άλλους, δεν οδηγεί πουθενά. Δεν έχουμε πλέον πρόσβαση στην ΚΕΔ και στην ΕΠΟ και αυτή είναι η αλήθεια. Αν είχαμε δεν θα γινόταν όλα αυτά που συμβαίνουν.

-  Όταν ήταν ο Παπακωνσταντίνου ξέρουμε όλοι πως είχαμε διαιτητές και βοηθούς και στην σούπερ λίγκα και είχαμε και διεθνή βοηθό. Η συνέχεια ήταν τραγική και όχι μόνο δεν προωθήθηκαν διαιτητές, αλλά κόπηκαν σχεδόν όλοι από τις Εθνικές κατηγορίες.

- Κάνουμε έκκληση στους παράγοντες, στους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές, να είναι ήρεμοι και ψύχραιμοι και να μην κάνουν επιθέσεις στους διαιτητές. Ας ψάξουν να βρούνε τους πραγματικούς υπεύθυνους της κατάντιας.

- Ακούσαμε να λένε πως φταίει ο Καρατζάς ο πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας που δεν έχουμε διαιτητές!!!! Ο Καρατζάς μπορεί να φταίει σε πολλά, αλλά όχι σ΄ αυτό. Σε αυτό υπεύθυνος είναι ο κύριος Ρέτσας ο οποίος έδωσε γη και ύδωρ στην διοίκηση της ΕΠΟ και δυστυχώς δεν ενδιαφέρθηκε για τους διαιτητές.

- Θα έρθει η ώρα που θα ακουσθούν αλήθειες. Κάντε λιγάκι υπομονή.