Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2023

....σουτάκια

 - Τι σημασία έχει να μιλούν όλες και όλοι για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και να λένε πως είναι πλέον σε πολύ χαμηλές πτήσεις και δεν βλέπουν να έρχονται καλές μέρες για τον σύλλογο ο οποίος έχει γράψει την δική του ιστορία. Η ουσία δεν αλλάζει. Αυτά τα λένε αυτοί που είχαν μάθει να βρίσκουν έναν άνθρωπο ο οποίος ήθελε να πετάξει τα χρήματά του και ....αυτοί να τα γλεντάνε.

- Αυτοί οι άνθρωποι, πάντα οι ίδιοι πάνε κι έρχονται ως μέλη της διοίκησης ή πίσω από την εκάστοτε διοίκηση. Μένουν μέχρι την ώρα που θα τελειώσουν τα χρήματα και μετά βγάζουν την ουρά τους απ΄ έξω, μέχρι να βρεθεί το επόμενο κορόιδο.

- Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ έχει τελειώσει εδώ και χρόνια, αφού τελείωσαν και τα κορόιδα. Κάτι πήγε να γίνει επί διοίκησης Βασίλη Καρλατήρα, όταν είχαν μπει στο περιθώριο, αρκετοί από αυτούς που θέλουν μαγαζί τους τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, αλλά δεν άντεξε ούτε ο Βασίλης, αφού βρέθηκε αυτός που θα έβαζε κάποια χρήματα, αλλά επέβαλλε πρόσωπα τα οποία έφεραν τα πάνω κάτω στην ομάδα και το χειρότερο όλων, απομάκρυναν τον Παναγιώτη Τοκπασίδη από την θέση του προπονητή.

- Τοκπασίδης και Καρλατήρας είχαν κρατήσει ζωντανή την ομάδα, αλλά αυτό δεν το σεβάστηκε κανείς. Η ομάδα κατέκτησε το πρωτάθλημα και χτύπησε διάλυση, Εκείνο το Καλοκαίρι ανέλαβε ο Αντώνης Αυλωνίτης να κάνει διοίκηση και δυστυχώς όλα έγιναν χειρότερα. Δεν θα επαναλάβουμε τις λεπτομέρειες, γιατί δεν έχει νόημα.  Είναι όλα γνωστά.

- Η ομάδα χτύπησε και πάλι διάλυση. Τελείωσε γενικώς και την εγκατέλειψαν όλες και όλοι. Τότε εμφανίσθηκε ο κύριος Νίκος Ρόγκας ο οποίος και δήλωσε πως θα κάνει μια προσπάθεια να κρατήσει ζωντανό τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. Δεν υποσχέθηκε τίποτα απολύτως και το  μόνο που είπε, ήταν πως θα προσπαθήσει, ώστε να μην σβήσει από τον ποδοσφαιρικό χάρτη ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.

- Γιατί λοιπόν κάποιοι ανησυχούν. Γιατί θέλουν να εμφανισθούν και πάλι ως σωτήρες; Πότε έσωσαν την ομάδα και θέλουν να το επαναλάβουν; Ο κύριος Ρόγκας θα πρέπει να φροντίσει ώστε όλες και όλοι αυτοί να μείνουν μακριά από τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. Να ξεκαθαρίσει το τοπίο και η ομάδα να συνεχίσει με ποδοσφαιριστές που αγαπούν τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και όχι με ποδοσφαιριστές που θα αγαπήσουν τα λεφτά που θα τους δίνει κάποιος, για να παίζουν στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.