Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2023

....μικρά, μικρά

 - Κάθε μέρα γιορτάζουμε την παγκόσμια μέρα για κάτι κι επειδή οι μέρες του χρόνου δεν έφταναν για όλα αυτά που γιορτάζουμε, τυχαίνει να γιορτάζουμε την ίδια μέρα, για 2 & 3 διαφορετικά πράγματα. έτσι δεν είναι; Αν κάνουμε λάθος διορθώστε μας. Το μόνο που ακόμη δεν αποφασίσαμε να γιορτάζουμε, είναι η παγκόσμια μέρα, της παγκόσμιας μέρας, αλλά που θα πάει, κάποτε... θα γίνει και αυτό!!!

- Το ίδιο συμβαίνει και με τους συλλόγους και τα σωματεία. Κάθε μέρα κι ένας νέος σύλλογος, ένα νέο σωματείο κι ας υπάρχουν κι άλλα με το ίδιο αντικείμενο. όποιος αντέχει ας καθίσει να μετρήσει πόσα σωματεία και πόσους συλλόγους και σωματεία έχουμε στην Χαλκίδα. θα πάθετε πλάκα. Υπολογίστε κατά μέσο όρο 7 μέλη στο ΔΣ και θα διαπιστώσετε πως έχουμε πάνω από 3.000 μέλη Διοικητικών Συμβουλίων.

- Γιατί όμως αυτός ο χαμός; Γιατί όλοι θέλουν να αποκτήσουν κάποιον τίτλο και να τους αποκαλούν προέδρους, αντιπροέδρους κλπ!!! Αυτό φυσικά δεν θα το παραδεχτούν ποτέ και πάντα θα λένε πως το κάνουν γιατί έχουν διάθεση προσφοράς προς μια ομάδα συνανθρώπων μας. Και γιατί ιδρύεις δικό σου σύλλογο, αφού ήδη υπάρχει άλλος;;; Γιατί απλά στον άλλον δεν θα είμαι πρόεδρος και δεν θα έχω τον πρώτο λόγο.

- Πονάει η αλήθεια, αλλά αυτή είναι. Κυρίες και κύριοι όποιος θέλει να προσφέρει δηλώνει εθελοντής και προσφέρει τις υπηρεσίες του στον συνάνθρωπο, χωρίς καμία άλλη ιδιότητα. Δεν το κάνετε αυτό, γιατί σας αρέσει η εξουσία και γιατί θέλετε να είσθε συνομιλητές της όποιας αρχής, με τον δικό σας τίτλο σε κάποιο ΔΣ.