Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2023

....μικρά, μικρά

 - Δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιατί επιμένουν κάποιοι και προσπαθούν να βάλουν τρικλοποδιές, στην προσπάθειά μας για κάτι διαφορετικό και αληθινό.  Άδικα χάνουν τον καιρό τους και πρέπει να ξέρουν πως εμείς θα προχωρήσουμε και τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά. Ραδιοφωνικά το πρωί και τηλεοπτικά κάπου εκεί.... στις 19:00 καθημερινά.

- Θέλουμε να στείλουμε κι ένα μήνυμα στην κυρία και στον κύριο, οι οποίοι μας τα έχωσαν καλά γιατί σχολιάσαμε τον κύριο Νίκο. Κυρία και κύριε, δεν θα ζητήσουμε την άδειά σας για να κάνουμε την κριτική μας. Όλοι θέλουμε τα καλύτερα για τα παιδιά μας, αλλά αυτό δεν μας δίνει το δικαίωμα να βρίζουμε, να συκοφαντούμε και να χαρακτηρίζουμε την δήμαρχο κυρία Έλενα Βάκα και τον κύριο Φάνη Σπανό καθημερινά. Για δεύτερη θητεία κέρδισαν την εμπιστοσύνη του λαού και πρέπει αυτό όλοι να το σεβόμαστε.

- Κάποιοι βρήκανε την καραμέλα και τους χαρακτηρίζουν πολιτικούς απατεώνες, αλλά τους πολιτικούς τους κρίνει ο λαός και κανένας άλλος. Προεκλογικά ο κύριος Νίκος, "έθαβε" συνεχώς την Βάκα και τον Φάνη, ακολουθώντας τυφλά τον ραδιοφωνατζή ο οποίος δεν έχει το ίδιο πρόβλημα με τον κύριο Νίκο.

- Ο ραδιοφωνατζής ψάχνει πάντα για συμπαραστάτες στον πόλεμο που κάνει εναντίον της Έλενας και του Φάνη, για τους λόγους που όλοι ξέρουμε, ενώ ο κύριος Νίκος μπορεί να προσπαθεί για τα παιδιά, αλλά παρασύρθηκε και ξέφυγε πολύ. 

- Ο κύριος και η κυρία που σχολίασαν όπως σχολίασαν την ανάρτησή μας, βγάζουν το μίσος τους, αλλά δεν μας ενοχλεί καθόλου, γιατί έτσι χάνουν το δίκιο τους. Ξέρω καλά τα προβλήματα των παιδιών, γιατί έτυχε να έχω γνωρίσει τον μακαρίτη δάσκαλο Γιάννη Νταβέλη και για χρόνια τα λέγαμε καθημερινά στο 2ο Δημοτικό Βασιλικού και δεν ήταν λίγες οι φορές που μαζί πιέζαμε την δημοτική αρχή, χωρίς κομματικές παρωπίδες και χωρίς να κάνουμε πολιτική, υπέρ του ενός ή του άλλου. ΑΥΤΑ.