Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2023

....σουτάκια

 - Κύριε Ρόγκα, χάνεις το χρόνο σου με το να δίνεις εξηγήσεις στους δήθεν Χαλκιδάρες. Όποιος ήθελε την ομάδα είχε όλο το χρόνο, μέχρι την ώρα που μπήκατε εσείς μπροστά, να πάει να την πάρει. Δεν βρέθηκε κανένας και δεν θα βρεθεί ούτε και τώρα. Κύριε Ρόγκα η τελευταία διοίκηση που τα παράτησε και έφυγε, πόσα δελτία ποδοσφαιριστών... σας έδωσε; 

- Όσα σας έδωσε να δώσετε κι εσείς σε όποιον θέλει να αναλάβει. Πείτε το λοιπόν να το ξέρουν. Όποιος λεφτάς  θέλει να πάρει την ομάδα, έχει δύο μήνες μπροστά του να φροντίσει να βρει ποδοσφαιριστές.

- Κύριε Ρόγκα, αυτοί που φωνάζουν και θέλουν να βάλουν στα αποδυτήρια δικούς τους ποδοσφαιριστές ή προπονητή για να μαθαίνουν τα πάντα και να κάνουν τα παιχνίδια τους, πονάνε που δεν μπορούν να λειτουργήσουν στο παρασκήνιο.

- Κάτι τελευταίο. Ο Ρόγκας, ο Τσαλιαγκός, ο Κωνσταντίνου και τα άλλα μέλη του ΔΣ, δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα και αν χρειαστεί δεν θα φοβηθούν και τον έλεγχο από αρμοδίους, για να μάθουν όλοι, όλη την αλήθεια. Φανταζόμαστε πως κανείς, από αυτούς που διοίκησαν τα τελευταία 10 χρόνια, δεν έχει να κρύψει κάτι.