Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2023

....ο μπάρμπα Στέλιος

 - Τι ωραία που τα λέει ο κύριος Σπύρος Λάμπρου;
Ποιος τον εμπόδισε να βοηθήσει τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ;
Πόσο όμως τον βοήθησε στο παρελθόν;
Κύριε Λάμπρου, εμείς δεν μασάμε τα λόγια μας.
Γράφουμε την άποψή μας και δεν ζητάμε την άδεια κανενός.
Για να τα ξεκαθαρίσουμε όλα, ας ξεκινήσουμε και έχει ο Θεός.
- Κύριε Λάμπρου, πείτε μας πόσα χρήματα πέρασαν από τον τραπεζικό λογαριασμό του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και πόσα πήγαιναν.... από χέρι σε χέρι.
- Κύριε Λάμπρου πείτε μας γιατί το μέλος της διοίκησης και φίλος σας, έλεγε στην αποστολή της ομάδας ονόματα παραγόντων και ποδοσφαιριστών και τους κατηγορούσε πως πούλησαν τον προηγούμενο αγώνα.
- Κύριε Λάμπρου πείτε μας γιατί δεν πετύχατε να κάνετε, αυτό που θέλετε να κάνετε εδώ στην ομάδα του ΑΙΓΑΛΕΩ και γιατί δεν είσθε πλέον εκεί.
- Κύριε Λάμπρου ποιος σας είπε πως ο οποιοσδήποτε έχει δικαίωμα να χρησιμοποιεί το όνομα του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και να στήνει μαγαζάκια, χωρίς την  άδεια της εκάστοτε διοίκησης;
- Μιλάτε για διασυρμό της ομάδας εσείς και ρίχνετε ευθύνες σε ανθρώπους οι οποίοι ανέλαβαν να λειτουργήσουν απλά την ομάδα; 
- Κύριε Σπύρο Λάμπρου, καμία σχέση η μεταγραφή στην οποία αναφερθήκαμε εμείς με το Καλοκαίρι, όταν δεν υπήρχε διοίκηση. Η κυρία Φραντζεσκάκη είχε παραιτηθεί και ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ πήγαινε από Γενική Συνέλευση σε Γενική Συνέλευση.
Η μεταγραφή του ποδοσφαιριστή  έγινε τον Οκτώβριο και πρόεδρος της ομάδας ήταν ο κύριος Τσαλιαγκός, ο οποίος δεν υπέγραψε ποτέ.
- Κύριε Λάμπρου να το ξεκαθαρίσουμε. Εμείς δεν είμαστε Χαλκιδάρες, αλλά φάγαμε και ξύλο γι΄ αυτή την ομάδα και χαιρόμαστε που ο Νίκος Ρόγκας και τα μέλη της σημερινής διοίκησης, κράτησαν την ομάδα ζωντανή και να είσθε σίγουρος πως θα την κρατήσουν στην κατηγορία, χωρίς να έχουν την βοήθεια από όλους εσάς, που θέλετε να διοικεί το παρασκήνιο.
- Δεν τελειώσαμε εδώ και περιμένουμε να δούμε ποιος φοβάται τον διασυρμό που έρχεται και ποιος όχι. Τα βιβλία, τα πάρε δώσε και οι τραπεζικοί λογαριασμοί πάντα μιλάνε και θα μιλήσουν αν χρειασθεί.