Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2023

.....σουτάκια

 - Δεν ήταν για μας έκπληξη η λύση συνεργασίας του Απόλλωνα Ερέτριας, με τον προπονητή κύριο Αντώνη Τσαραντάνη. Περιμέναμε αυτή την εξέλιξη και πιστέψτε μας πως την περιμέναμε μετά την Β΄ Κυριακή των δημοτικών εκλογών. Δεν θέλουμε να γράψουμε τίποτα παραπάνω, αλλά είναι άδικο αυτό που έγινε για έναν προπονητή ο οποίος είναι άνθρωπος ο οποίος πιστεύει στα νέα παιδιά και έχει αναδείξει πολλά ταλέντα, τα οποία σήμερα παίζουν σε μεγάλες κατηγορίες, κάποια.... και στις Εθνικές ομάδες και αυτό δεν το αμφισβητεί κανείς.

- Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ έκανε την επιλογή του, αφού δεν μπορούσε να κάνει διαφορετικά, γιατί δυστυχώς η πολιτική μπήκε στο ποδόσφαιρο και δεν είναι λίγες οι φορές, που οι χορηγοί επιβάλλουν τους δικούς τους προπονητές.

- Δεν είχαμε τον χρόνο να μιλήσουμε με τον πρόεδρο κύριο Γιώργο Μπασινά και με τον προπονητή κύριο Τσαραντάνη. Θα το επιχειρήσουμε όμως, μόλις βρούμε λίγο χρόνο, όχι για να μάθουμε κάτι παραπάνω, αλλά γιατί δεν θέλουμε να ανοίγουν κι άλλες πληγές στο ποδόσφαιρο και να μην έχουν τα πάντα εξάρτηση από την πολιτική και τους χορηγούς.