Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Έχουν λέει αγωνία και περιμένουν την απόφαση της κυρία Αχτσιόγλου!!! Δεν πάτε με τα καλά σας. Θα έχει πλάκα το να μείνει η Αχτσιόγλου στον ΣΥΡΙΖΑ. Φανταστείτε να βγει και να πει πως θα μείνει αφού την παρακαλάει ο Κασσελάκης και μόλις το πει, να βγει ο Κασσελάκης και να την παραπέμψει για διαγραφή με όλα... τα σχετικά κατόπιν εντολής Πολλάκη ή Παππά!!!!

- Ακούς και τον άλλον στον ΣΥΡΙΖΑ να λέει πως το πάνε για διάσπαση, αποστασίες κλπ!!!! Όλα για την πίτα γίνονται κι ας λένε τις μπούρδες τους. Οι μεν με 10 βουλευτές θα έχουν κόμμα στην Βουλή, οπότε θα έχουν και χρηματοδότηση, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ με τους βουλευτές που θα χάσει θα χάσει και μεγάλο μέρος της χρηματοδότησης και φυσικά δεν θα είναι ισχυρή αντιπολίτευση.

- Συγνώμη αλλά την φυγή των ψηφοφόρων τους δεν την βλέπουν στον ΣΥΡΙΖΑ; Ο Κασσελάκης δεν βλέπει τίποτα; Θέλει μόνο να λέει πως είναι πρόεδρος; Στέφανε στην Ελλάδα όλοι πρόεδροι είναι. Δεν έχεις ακούσει που λένε πως αν πετάξεις μία πέτρα μέσα στο πλήθος κατά 99% θα χτυπήσεις πρόεδρο;

- Επειδή εσύ Στέφανε πιάνεις πουλιά στον αέρα, κάνε ένα τεστ μόνος σου. Βγες εκεί στην Κουμουνδούρου και φώναξε "πρόεδρε". Θα δεις πως θα γυρίσουν πολλοί το κεφάλι τους.

- Γιουχάρουν οι πολίτες τα όσα συμβαίνουν στον ΣΥΡΙΖΑ και όπως μας είπε ένας φίλος τα "ΟΥ" είναι πολλά και πως να μην είναι, όταν τα γραφεία είναι στην ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ η οποία σαν λέξη έχει από μόνη της 4 "ΟΥ'!!!!!!

- Έχετε ξεφύγει τελείως μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές, μας λέει ένας φίλος αναγνώστης και μπορεί να έχει δίκιο, αλλά το είχαμε πει, πολύ πριν τις εκλογές και στο κάτω κάτω, τελειώνει ο χρόνος για το apopsignomi, αφού απέμειναν περίπου 70 μέρες. Αυτό που δεν ξέρει ο φίλος, είναι πως τα καλύτερα έρχονται και προσέξτε, αφού για 5 χρόνια αυτοδιοικητικές εκλογές δεν θα έχουμε.