Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Μπορεί κάποιοι να ψάχνουν ευκαιρίες για να κατηγορήσουν την κυβέρνηση της ΝΔ, αλλά είναι σίγουρο πως δεν θα καταφέρουν τίποτα, γιατί απλά πολύ απλά, ο κόσμος δεν μασάει πλέον και στηρίζει την κυβέρνηση, όταν αυτή προσπαθεί να βάλει σε μια τάξη τα οικονομικά και να ξεκαθαρίσει πως πλέον θα πρέπει να μειώσει την φοροδιαφυγή και πιστεύουμε πως... θα τα καταφέρει, εύκολα ή δύσκολα.

- Είναι άλλο να είσαι άνεργος, άλλο να είσαι εργάτης, άλλο να είσαι δημόσιος ή ιδιωτικός υπάλληλος και άλλο να είσαι επιχειρηματίας. Ο άνεργος ή εργαζόμενος θέλει δεν θέλει εμφανίζει όλα τα έσοδα και πληρώνει τις εισφορές του, ενώ ο επιχειρηματίας μικρός ή μεγάλος, κάνει ότι μπορεί για να μην εμφανίσει όλα τα έσοδα ή να μην πληρώνει ακριβώς τις ασφαλιστικές εισφορές των εργαζομένων στην επιχείρησή του. 

- Δεν θα το αναλύσουμε περισσότερο, αλλά πρέπει να καταλάβουν όλοι πως αύξηση των συντελεστών της εφορίας δεν έχουμε με το νέο νομοσχέδιο. Όλοι οι συντελεστές μειώθηκαν και θα μειωθούν ακόμη περισσότερο και απλά, όταν θέλεις να είσαι επιχειρηματίας, δεν είναι δυνατόν να δηλώνεις πως κάθε χρόνο μπαίνεις μέσα, όπως λέει ο λαός. Αν έμπαινες μέσα κάθε χρόνο, θα είχες κλείσει την επιχείρησή σου.

- Ακούμε να μιλάνε πως υποψήφιος βουλευτής ΝΔ της Εύβοιας κατέθεσε ένσταση για τους σταυρούς προτίμησης!!!! Συγνώμη αλλά οι σταυροί προτίμησης κρίθηκαν στις εκλογές του Μαϊου και η διαφορά ήταν τέτοια που δεν δικαιολογεί ενστάσεις.

- Ακούμε πως η Βάκα θα τα βρει δύσκολα, έχοντας στην αντιπολίτευση τον κύριο Σπύρου!!! Για παρηγοριά τα λέτε αυτά ή κάνετε πλάκα στον κύριο Σπύρου; Η δήμαρχος κυρία Βάκα τα κατάφερε την 4ετία που πέρασε και που δεν είχε την πλειοψηφία και δεν θα τα καταφέρει τώρα;;;