Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2023

....μικρά, μικρά

 - Κάτι δεν έχουν καταλάβει σωστά κάποιοι αναγνώστες μας και πρέπει να τους εξηγήσουμε. Κύριοι ο ΚΥΖΙΚΟΣ ΝΕΑΣ ΑΡΤΑΚΗΣ δεν είχε και δεν έχει στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην Α΄ Κατηγορία. Από την πρώτη στιγμή, είχε στόχο την παραμονή στην κατηγορία και κυρίως να παίζει με νεαρούς ποδοσφαιριστές και.... καλό ποδόσφαιρο. Μόνο τυχαίο δεν ήταν το ότι οι διοικούντες επέλεξαν για προπονητή τον κύριο Δημήτρη Ακριτίδη, ο οποίος θέλει να δουλεύει και να δίνει ευκαιρίες σε νέα παιδιά.

- Είναι νωρίς ακόμη, αλλά αυτούς τους στόχους τους πέτυχε, αφού σε 7 αγώνες έχει 6 νίκες και 1 ισοπαλία, έχει μέσο όρο ηλικίας τα 17 χρόνια και παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο.

- Αλήθεια ποιος δεν θα ήθελε μια τέτοια ομάδα στην Α΄ Κατηγορία; Ποιος δεν θα ήθελε αυτούς τους νεαρούς ποδοσφαιριστές να ζωγραφίζουν στα γήπεδα της μεγάλης κατηγορίας;

- Αυτοί οι οποίοι λένε πως δεν θ΄ αφήσει το σύστημα να προχωρήσει αυτή η ομάδα, θα πρέπει να καταλάβουν πως η άνοδος μιας τέτοιας ομάδας, θα είναι μια καλή ευκαιρία, για όλους τους προπονητές, να καταλάβουν πως πρέπει να πάψουν να αγοράζουν από τα ετοιματζίδικα και να φροντίσουν ώστε να δείξουν εμπιστοσύνη στα νέα παιδιά και να δουλέψουν μαζί τους.

- Δεν θέλουμε να γράψουμε τι συμβαίνει με άλλους διεκδικητές της ανόδου στους δύο ομίλους της Β΄ κατηγορίας, αλλά νομίζουμε πως ο μέσος όρος ηλικίας είναι 27 χρόνων και πάνω!!! Δεν αμφισβητούμε την αξία και την προσφορά κανενός ποδοσφαιριστή, αλλά είναι άδικο να μην υπάρχει χώρος για νέα παιδιά.