Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και μια όμορφη Κυριακή , με υγεία και ευτυχία. Καλά Χριστούγεννα με αγάπη και δώστε την απλόχερα και με την καρδιά σας. Σήμερα Κυριακή, όπως κάθε Κυριακή, θα σας ξεκουράσουμε και δεν θα προχωρήσουμε σε άλλες αναρτήσεις. Το απόγευμα θα προχωρήσουμε σε αναρτήσεις για τους αγώνες της Κυριακής.
Σήμερα θα αφιερώσουμε αυτή την ανάρτηση, στον Χρήστο Ανέστη ποδοσφαιριστή του ΑΡΤΕΜΗΣΙΑΚΟΥ, ο οποίος έχει αρκετούς φίλους στο χώρο του ποδοσφαίρου, αλλά είναι.... αλήθεια πως αυτοί οι φίλοι του δεν μπόρεσαν ή δεν θέλησαν να τον προστατεύσουν, ώστε να μην φτάσει να κάνει το ένα λάθος μετά το άλλο.

- Αγαπητέ Χρήστο, δεν θα επαναλάβουμε τα όσα γράψαμε για το θέμα, γιατί πιστεύουμε πως κατάλαβες αυτά που είπαμε και σ΄ ευχαριστούμε για την επικοινωνία, γιατί καταλάβαμε πως κι εσύ κατάλαβες το λάθος σου. Εμείς Χρήστο, θα γράφαμε τα ίδια, ακόμη κι αν το θέμα είχε να κάνει με πρόσωπο της οικογένειάς μας. 

- Σε τιμά που ζήτησες να γράψουμε την συγνώμη σου προς την βοηθό και σε τιμά που κατέβασες και την ανάρτηση, η οποία δεν θα έπρεπε να είχε ανέβει ποτέ. Χρήστο μπορεί κάποιοι να χειροκρότησαν την ανάρτηση σου, αλλά κανείς δεν σου είπε πως αυτό ούτε ηθικό ήταν, ούτε και θα βοηθούσε σε κάτι. Θα μπορούσε να σε στείλει κατηγορούμενο και να μπλέξεις σε περιπέτειες.

- Χρήστο είσαι ένας άνθρωπος ο οποίος παλεύει στην ζωή, για να μην λείψει κάτι από την οικογένειά του και στο βάθος είσαι ψυχούλα, αλλά το πάθος για το ποδόσφαιρο, σε οδηγεί στο να είσαι παρορμητικός. Σε τιμά που αναγνώρισες το λάθος με τις αναρτήσεις σου και ζήτησες δημόσια συγνώμη.

- Λάθη κάνουμε όλοι Χρήστο, αλλά όταν ζητάμε συγνώμη, όλοι θα βγούμε κερδισμένοι και θα είμαστε περισσότερο άνθρωποι. Δεν έχει καμία σημασία Χρήστο να μπούμε σε λεπτομέρειες για το πως ξεκίνησαν όλα. Εμείς μετά την συζήτηση που είχαμε, είμαστε σίγουροι πως ήσουν αληθινός και ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

- Θέλουμε να πιστεύουμε πως στην συνέχεια η έδρα του Αρτεμησιακού, θα είναι μια φιλόξενη έδρα και θα διεκδικεί η ομάδα την νίκη μόνο αγωνιστικά.

- Χρήστο κάποια στιγμή θα πιούμε καφέ στο Πευκί και θα πούμε περισσότερα. Καλά Χριστούγεννα για σένα και την οικογένειά σου.