Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2024

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, καλή Κυριακή και να είσθε καλά στην υγεία σας.  Σήμερα Κυριακή και με κακό καιρό, ξεκίνησα από το χάραμα να πάω για Αθήνα για καλό σκοπό. Κυριακή σήμερα και όπως κάθε Κυριακή, μέχρι την ώρα που αρχίζουν οι αγώνες, δεν έχουμε άλλες αναρτήσεις με σχόλια και.... κριτική.

- Αυτή την Κυριακή ήθελα να ανοίξω την καρδιά μου και να γράψω πολλά, αλλά κρατήθηκα και δεν το έκανα. Αυτό που με έβγαλε από την δύσκολη θέση, ήταν το ότι η κόρη μου και η μητέρα της, μου ζήτησαν να πάμε στην Αθήνα σε αγώνες στίβου. Την Παρασκευή στο ΟΑΚΑ σε προπονητική ημερίδα με υπεύθυνο τον κ. Πομάσκι και με την συμμετοχή του Τεντόγλου, η κόρη μας τα πήγε πολύ καλά και χειροκροτήθηκε. Σήμερα θα αγωνισθεί πρωί πρωί και ευχόμαστε να τα πάει καλά, ώστε να πάει στους Πανελλήνιους με άλλον αέρα και να αφήσει πίσω της κάποιες μη καλές εμφανίσεις του παρελθόντος.

- Υπάρχουν γήπεδα στην Εύβοια, στα οποία πας να δεις ποδόσφαιρο και βλέπεις κάποιους κακομαθημένους, οι οποίοι έχουν μέσα τους τον τραμπουκισμό κι επειδή έχουν απωθημένα από το σπίτι τους, προσπαθούν με διάφορους τρόπους να επηρεάσουν τους αντιπάλους παριστάνοντας τους ψευτόμαγκες. Μεταξύ των άλλων δηλώνουν πως έχουν και τα μέσα, ώστε να μην τιμωρηθούν από την ΕΠΣΕ ή να πέσουν στα μαλακά.

- Το χειρότερο είναι όταν αυτοί οι ψευτόμαγκες, έχουν να αντιμετωπίσουν διαιτητές οι οποίοι έχουν έναν φόβο και υποκύπτουν στις απαιτήσεις τους και δεν γράφουν τα πάντα στο φύλλο αγώνα. Πάντως όταν η Επιτροπή Διαιτησίας θέλει κάνει τις σωστές επιλογές διαιτητών και έτσι καταλήγουμε σε γήπεδα εκκλησίες ή φτάνουμε στην διακοπή αγώνα και την τιμωρία των υπευθύνων.

- Καλή Κυριακή να έχετε και να έχετε την υγεία σας.