Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2024

ο μπάρμπα Στέλιος

 - "Κακό σκυλί ψόφο δεν έχει", λέει ο λαός, αλλά εμείς αυτό δεν το πιστεύουμε. Δεν το πιστεύουμε γιατί δεν υπάρχουν κακά σκυλιά. Αυτά είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου και ο περισσότερο πιστός σε αυτούς που τα φροντίζουν.
Κακοί είμαστε εμείς οι άνθρωποι και απλά αυτό το καταλαβαίνουν τα σκυλιά και μας ανταποδίδουν ....αυτά που κάνουμε γι΄ αυτά.
Εγώ είμαι ένας από τους κακούς ανθρώπους, σύμφωνα τουλάχιστον με ανθρώπους της ΕΠΣ Εύβοιας, οι οποίοι μου έστειλαν και εξώδικο για όσα έχω γράψει κατά καιρούς.
Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό και δεν ενοχλήθηκα, ούτε κρατώ κακία, σε αυτούς οι οποίοι παρασύρθηκαν και έβαλαν την υπογραφή τους και έτσι συμπληρώθηκε ο αριθμός 13 υπογραφών, κάτω από το εξώδικο.
Αυτούς οι οποίοι για προσωπικούς λόγους, ήθελαν να υπογράψουν ακόμη και υπάλληλοι, ακόμη και μέλη κάποιων επιτροπών και έτσι παρουσίασαν όπως ήθελαν τα πράγματα και δεν τους είπαν τους πραγματικούς λόγους, για τους οποίους θέλουν να μου κλείσουν το στόμα, έχω την απάντηση και θα πω μόνο αλήθειες και θα τις δημοσιοποιήσω όταν έρθει η ώρα.
Θέλω όμως σήμερα, να γράψω κάτι, ώστε να τους προκαλέσω να μου στείλουν κι άλλο εξώδικο.
Όρισαν νέα Επιτροπή Διαιτησίας με πρόσωπα τα οποία πολέμησαν μέχρι αηδίας στο πρόσφατο παρελθόν και για τα οποία είχαν πει τα χειρότερα.
Χρησιμοποίησαν διαιτητές και μέλη της πρώην Επιτροπής Διαιτησίας, για να ελέγξουν τον Σύνδεσμο Διαιτητών και όταν διαπίστωσαν πως τελικά αυτοί δεν ήταν υπάκουοι, κάλεσαν αυτούς που έφτυναν, χωρίς εισαγωγικά και τους όρισαν επιτροπή.
Όταν εγώ έγγραφα τα όσα έγραφα, έλεγαν όλοι τα δικά τους και έτσι φτάσαμε εδώ που φτάσαμε.
Τώρα το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο, μπαίνει σε περιπέτεια, αφού πλέον η διαιτησία έχει γίνει χίλια κομμάτια και το έργο που θα δούμε στα πρωταθλήματα της περιόδου 2024-2025 θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον.
Το ΔΣ της ΕΠΣΕ που όρισε την νέα επιτροπή, έπρεπε να εξηγήσει, τι άλλαξε μέσα σε λίγους μήνες και οι καλοί, Καρατζάς, Φώτης και Μαργαρίτη, έγιναν κακοί, ενώ αυτοί που έλεγαν πως ήταν για φτύσιμο Καμπούρης και Βρακάς, τώρα έγιναν καλοί.
Αυτοί οι οποίοι έλεγαν σε διαιτητή πως ο Βρακάς "τον έκοψε" από το να σφυρίζει Β΄ Εθνική, σήμερα τους έβαλαν δίπλα δίπλα στην Επιτροπή!!!!!!
Για να ξεκαθαρίσω την θέση μου, προσωπικά εκτιμώ όλους τους διαιτητές και μπορεί να ασκώ κριτική, αλλά ούτε τους μισώ, ούτε τους χρησιμοποιώ.
Άλλοι είναι αυτοί οι οποίοι πάνε σε τελικό κυπέλλου και δεν δίνουν το χέρι σε διαιτητή, επειδή κάτι δεν τους άρεσε. Κάνουμε λάθος;
Ρωτάμε λοιπόν. Για όλα τα χυδαία που είχαν πει για τον Βρακά και τον Καμπούρη, ζήτησαν καμία συγνώμη; Τα ανακάλεσαν;
Μήπως δεν έχουν υποχρέωση να το κάνουν επειδή είναι εξουσία;
Αυτοί που ψήφισαν ΝΑΙ στον Βρακά και τον Καμπούρη ζήτησαν να τους πούνε τι άλλαξε;
Αυτοί οι οποίοι μέχρι πριν λίγο καιρό, έπαιρναν όρκο για Καρατζά, Μαργαρίτη και Φώτη, γιατί τους πέταξαν στα σκουπίδια και είπαν τα χειρότερα;
Απλές ερωτήσεις που δεν θα απαντηθούν ποτέ.
Το ποδόσφαιρο της Εύβοιας, όμως δεν έχει αξιολογημένους διαιτητές και σε λίγο δεν θα έχει διαιτητές ούτε για τα τοπικά πρωταθλήματα.
Τις επόμενες μέρες θα σας αποκαλύψουμε πολλά, για την Επιτροπή Διαιτησίας, τέως, πρώην και νυν και η σχέση με το ΔΣ της ΕΠΣ Εύβοιας.