Δευτέρα 9 Αυγούστου 2010

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ερνέστο Βαλβέρδε

Σήμερα Δευτέρα έρχεται στην Ελλάδα ο Ερνέστο Βαλβέρδε και στις αποσκευές του φέρνει τη μεταγραφική του λίστα, πάνω στην οποία θα στηριχθεί για την ενίσχυση του Ολυμπιακού.
Ο Βάσκος τεχνικός έχει καταλήξει σε κάποια ονόματα για τα οποία θα ενημερώσει τον Μαρινάκη στη σύσκεψη της Τρίτης. Ψηλά στη λίστα του βρίσκεται, όσον......
 αφορά την επίθεση, ο Νάτσο Σκόσκο και ο Ζούλιο Μπαπτίστα.
Για τον Αργεντίνο της ΑΕΚ ο Βαλβέρδε έχει εξαιρετική άποψη και εφόσον αποχωρήσει ο Όσκαρ θα είναι πολύ χρήσιμος για να καλύψει τη θέση πίσω από τον επιθετικό, μαζί με τον Ιμπάγασα. Για τον Μπαπτίστα ο Βάσκος προπονητής θεωρεί ότι είναι μια εξαιρετική περίπτωση, που θα ενισχύσει σε μεγάλο βαθμό την επίθεση του Ολυμπιακού.
Για την επίθεση έχει προτείνει ο Κοβάσεβιτς και τον αρχισκόρερ του Σερβικού πρωταθλήματος, Ντράγκαν Μρντζα, ο οποίος βρίσκεται σε καλή ηλικία (26 ετών) και φαίνεται ότι ενδιαφέρει πάρα πολύ τους «ερυθρόλευκους». Άλλωστε δεν αποτελεί και ιδιαίτερα δαπανηρή μεταγραφή.
Όσον αφορά τον τερματοφύλακα όλα θα εξαρτηθούν από το τι θα γίνει με τον Αντώνη Νικοπολίδη, ο οποίος ίσως ενταχθεί ως μέλος του τεχνικού επιτελείου. Σε μια τέτοια περίπτωση θα γίνει κίνηση για την απόκτηση του Τίμο Χίλντεμπραντ.
Ένα κενό που θέλουν οι «ερυθρόλευκοι» να καλυφθεί άμεσα είναι αυτό του αμυντικού χαφ. Ο Βαλβέρδε έχει ενημερωθεί για τον Ιρανό Νεκουνάμ, για τον οποίο ο Βάσκος έχει εξαιρετική άποψη.
Όλη αυτή η... ατελείωτη λίστα του Βαλβέρδε θα συζητηθεί στη σύσκεψη κορυφής που θα έχει ο τεχνικός του Ολυμπιακού την Τρίτη με τους Μαρινάκη και Κομινάκη.
Στον μεταξύ σήμερα αναμένεται να τελειώσει και τυπικά το θέμα της μεταγραφής του Σουμπίνιο στον Ολυμπιακό, ενώ στα τελευταία του επεισόδια βρίσκεται η υπόθεση του νεαρού Παπάζογλου του Πανσερραϊκού.