Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

Δεν πωλείται

Έχω να κάνω μια πρόταση στους φίλους οι οποίοι αγαπούν τον Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ και βοήθησαν ώστε να έρθουν αυτοί οι επενδυτές, όπως τους λένε, στη Χαλκίδα και διαβάσαμε και τις συνεντεύξεις τους.
Αφού πραγματικά ήθελαν να βοηθήσουν και σιγά - σιγά να τον ανεβάσουν ψηλά, ας το κάνουν με πολύ λίγα χρήματα. Υπάρχει η δυνατότητα να κάνουν εγγραφές μελών ή ακόμη και .....

να βοηθήσουν την ομάδα αγοράζοντας 500 εισιτήρια σε κάθε αγώνα, όχι στην τιμή των 10 ευρώ αλλά στην τιμή των 3 ή 4 ευρώ, αρκεί να βρεθούν στο γήπεδο 500 φίλαθλοι ώστε να έχει η ομάδα δυνατή έδρα.
Ας μην ξεχνάμε ότι τη χρονιά που πέρασε η διοίκηση είχε καλέσει τον κόσμο στο γήπεδο ακόμη και χωρίς εισιτήριο αλλά, δυστυχώς, ο κόσμος δεν ανταποκρίθηκε. Ας δουλέψουν λοιπόν όλοι προς τη κατεύθυνηση να γεμίσει το γήπεδο. Στόχος και σκοπός να πάει ο κόσμος στο γήπεδο. Τότε και μόνο τότε ο Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ θα γίνει μεγάλη ομάδα.
Ο Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ δεν είπε ποτέ πως ΠΩΛΕΙΤΑΙ. Όλοι είχαν στόχο να βοηθήσουν την ομάδα να αποκτήσει αυτό που της έλλειπε. ΟΡΓΑΝΩΣΗ. Αυτό άρχισε με 16 μέλη στη διοίκηση. Όποιος θέλει βοηθάει. Όποιος δεν θέλει, ψάχνει τον λύκο και την Κοκκινοσκουφίτσα!!