Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

Αυτά που δεν διαβάσατε τις μέρες που πέρασαν


Αντώνης Αυλωνίτης
Δεν γνωρίζω τι τελικά έγινε και πώς αποφασίστηκε να είναι προπονητής του Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ ο κ. Τοκπασίδης. Ακούμε διάφορα. Ακούσαμε ακόμη πως έγινε και ψηφοφορία ανάμεσα στον κ. Αυλωνίτη και τον κ. Τοκπασίδη και η μεγάλη πλειοψηφία πρότεινε τον δεύτερο.
Κύριοι, για όνομα του Θεού. Υπάρχει διαφορά ανάμεσα στα δύο πρόσωπα. Έχουν τελείως διαφορετική φιλοσοφία. Πρώτα θα έπρεπε οι διοικούντες να αποφασίσουν για τους στόχους της ομάδας και μετά για τον προπονητή ο οποίος θα οδηγήσει την.,....
ομάδα στο να πετύχει τους στόχους. Θα έπρεπε λοιπόν να αποφασίσουν αν η ομάδα θα κάνει πρωταθλητισμό, οπότε θα ταίριαζε περισσότερο ο κ. Αυλωνίτης, ή θα επέλεγαν η ομάδα να προχωρήσει σε οργάνωση και σε 2-3 χρόνια να είναι σε θέση να κάνει πρωταθλητισμό, οπότε θα ταίριαζε περισσότερο ο κ. Τοκπασίδης.
 Αρέσει δεν αρέσει, αυτή είναι η άποψή μας. Ο κ. Αυλωνίτης δεν είναι χθεσινός. Ξέρει και τα έτσι και τα αλλιώς του ποδοσφαίρου. Προσωπικά είχα γράψει καθαρά την άποψή μου και είπα γιατί δεν θα έπρεπε να μπει σε αυτή τη διαδικασία ο κ. Αυλωνίτης. Μπορεί να προσφέρει πολλά αυτή τη στιγμή στην ομάδα και για αυτό πίστευα πως θα έπρεπε να είναι στο Δ.Σ.