Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

Αποψή μου

Λένε πολλοί πως ο κ. Τοκπασίδης δεν έπρεπε να πάρει το ρίσκο και ν΄ αναλάβει τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ αυτή την δύσκολη στιγμή. Κυριοι δεν συμφωνώ μαζί σας. Γιατί είναι δύσκολη στιγμή; Η ομάδα έχει διοίκηση με 16 μέλη και ¨με όλους μέσα΄!!!!
Αυτό δεν ήθελαν όλοι;
Αυτό δεν ήθελε ο κ. Μαστραντωνάς;
Αυτό δεν ήθελε ο κ. Τζαφέρος, ο κ. Επισκόπου, ο κ. Καρυστινός. ο κ. Καρλατήρας, ο κ.  Λινάρδος και όλοι οι άλλοι; Αυτό έγινε. Τώρα είναι όλοι μέσα.
Τι έλεγαν; Βάλτε εσείς αυτά κι εγώ θα βάλω τα.....
διπλά έλεγε ο κ. Ταρνανάς.
Εγώ βάζω τώρα αυτά, έλεγε ο κ.  Λινάρδος.
Εγώ μπορώ αυτά έλεγε ο άλλος.
Γιατί λοιπόν είναι ρίσκο για τον κ.  Τοκπασίδη;
Προφανώς ξέρει τα χρήματα που θα δώσουν για μεταγραφές.
Αν έλεγαν παραμύθια και πάνε με μεταγραφές ψιλικατζίδικου, τότε δεν θα κάνουν ποτέ σούπερ μάρκετ και θα μείνουν απλά ψιλικατζίδικο.
Το ρίσκο δεν είναι του κ.  Τοκπασίδη, αλλά των διοικούντων.
Πιστεύω πως στο τέλος των μεταγραφών ο κ.  Τοκπασίδης θα κάνει δηλώσεις και θα εξηγήσει τα πάντα. Δεν έχει μάθει να λέει ψέματα, ούτε να μασάει τα λόγια του.
Αν θέλεις μια ομάδα να είναι στην ουρά, κάνεις τις ανάλογες μεταγραφές. Ψάχνεις για επιθετικό με 4-5000 ευρώ ή έναν τερματοφύλακα με τα ίδια χρήματα. Αν θέλεις ομάδα πρωταγωνίστρια, τότε θα πρέπει να πάρεις ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα πληρωθούν και θα αποδώσουν.
Προσωπικά πιστεύω πως τα χρήματα για το σύνολο των ποδοσφαιριστών και των τεχνικών, δεν μπορεί να είναι λιγότερα από 150.000 ευρώ.