Κυριακή 28 Αυγούστου 2016

Η θέση μας για το χθεσινό "επεισόδιο"

......συνέχεια

Κουράσαμε αλλά τι να κάνουμε;

Στο γήπεδο των Ψαχνών και στον αγώνα ΗΡΑΚΛΗΣ - ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ είχαμε χθες "το επεισόδιο" των ανθρώπων του ΗΡΑΚΛΗ με τον κ. Κορώνη. Στο ημίχρονο του αγώνα λοιπόν οι άνθρωποι του ΗΡΑΚΛΗ ζήτησαν την απομάκρυνση του κ. Κορώνη από τα δημοσιογραφικά και να σταματήσει να περιγράφει τον αγώνα για το ΡΑΔΙΟ ΕΥΒΟΙΑ και να τον καταγράφει για την ΕΥΡΙΠΟΣ TV.
Ο κ. Κορώνης πιστεύει πως έχει δικαίωμα να περιγράφει και να καταγράφει αγώνες χωρίς την σχετική άδεια από την ΕΠΣΕ. Πρέπει αυτό να το ξεχάσει. Χωρίς άδεια δεν μπορεί να το κάνει και αν δεν πιστεύει εμένα ας ανατρέξει στον ΚΑΠ και στις προκηρύξεις των πρωταθλημάτων για να το διαβάσει.
Αν χρησιμοποιήθηκε βία εναντίον του κ. Κορώνη στεκόμαστε δίπλα του και καταδικάζουμε αυτούς η οποίοι έκαναν κάτι τέτοιο.
Καλέσαμε πολλές φορές και την ΕΠΣΕ και τα ΜΜΕ και τους εκπροσώπους τους να γίνει διάλογος και να σταματήσει "ο πόλεμος". Δεν μας άκουσαν.
Ο ένας καταγγέλλει τον άλλον. Ο ένας θέλει παράνομο τον άλλον. Ο ένας θέλει "να τελειώσει" τον άλλον και τελικά έχουμε γίνει ΟΛΟΙ "ρόμπες ξεκούμπωτες" και δεν το καταλαβαίνουμε.
Κουράσαμε και κουραστήκαμε να προσπαθούμε να σβήσουμε την φωτιά, αφού την ίδια ώρα  κάποιοι ρίχνουν λάδι για να την φουντώσουν.
Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι παραπάνω.
Θα κάνουμε κάτι που είχαμε κάνει και στο παρελθόν, γιατί δεν θέλουμε να δημιουργήσουμε περισσότερα προβλήματα στην ΕΠΣΕ, αλλά και στα άλλα ΜΜΕ και στους έντιμους, καθαρούς και νόμιμους εκπροσώπους του χώρου της ενημέρωσης. Εμείς επιστρέφουμε από σήμερα την ΄διαπίστευση της ΕΠΣΕ και δεν θα ξαναζητήσουμε για κανέναν αγώνα, αν δεν σταματήσει "ο πόλεμος" αυτός. Εμείς κύριοι δεν έχουμε όπλα και πυρομαχικά για πόλεμο. Έχουμε τα όπλα του μυαλού και του χεριού μας ή αν θέλετε του πληκτρολογίου. Μ΄ αυτά θα πολεμήσουμε ώστε να γίνουμε καλύτεροι.
Κλείνοντας το θέμα, θα ήθελα να γράψω κάτι για το ΡΑΔΙΟ ΕΥΒΟΙΑ.
Αυτός ο ραδιοφωνικός σταθμός, δεν πρέπει να χρησιμοποιηθεί από κανέναν, για προσωπικούς λόγους. Η ΕΠΣΕ δεν αρνήθηκε την άδεια εισόδου στα γήπεδα στο ΡΑΔΙΟ ΕΥΒΟΙΑ. Αρνήθηκε την είσοδο σε πρόσωπα.
Τα πρόσωπα αυτά λοιπόν θα πρέπει να λύσουν τα προβλήματα που έχουν με την ΕΠΣΕ και να μην βάζουν μπροστά το ΡΑΔΙΟ ΕΥΒΟΙΑ.