Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

Παρ΄ ολίγον δολοφόνοι

Αν στον Δήμο Χαλκιδέων υπάρχουν υπεύθυνοι άνθρωποι, ας μας πούνε πως είναι δυνατόν δικά τους συνεργεία στην προσπάθειά τους να καθαρίσουν ένα οικόπεδο ιδιώτη, για να το μετατρέψουν σε πάρκινγκ, έκοψαν καλώδιο της ΔΕΗ και το άφησαν πάνω στην περίφραξη του οικοπέδου!!!
Το καλώδιο αυτό ήταν μεταφοράς ρεύματος σε σπίτι το οποίο ήταν απέναντι ακριβώς και του οποίου οι ιδιοκτήτες το χρησιμοποιούν κάθε Καλοκαίρι για τις διακοπές τους.
Όταν μερικές μέρες ήρθαν, διαπίστωσαν πως δεν έχουν ρεύμα στο ...
σπίτι τους και άρχισαν να ψάχνουν να δούνε τι συμβαίνει. Ειδοποίησαν την ΔΕΗ και η οποία έφτασε στο σημείο 1 ώρα αργότερα και μπράβο της. Τραβούσαν τα μαλιά τους οι υπάλληλοι όταν διαπίστωσαν πως το καλώδιο της παροχής είχε κοπεί και βρισκόταν πάνω στην  περίφραξη, με κίνδυνο να πάθει ηλεκτροπληξία όποιος το ακουμπούσε.
Κύριοι όποιος αμφισβητεί αυτά που γράφουμε τον καλούμε για καφεδάκι στην περιοχή ή στην διάθεσή του το τηλέφωνο των ανθρώπων που είναι ιδιοκτήτες του σπιτιού.
Δήμαρχε κύριε Παγώνη, θυμόσαστε το δελτίο τύπου για το πάρκινγκ αυτό στο οποίο δεν πλησίασαν ποτέ αυτοκίνητα;
Αντιδήμαρχε Κύριε Τριανταφύλλου, δεν ξέρατε το θέμα; Γιατί δεν ειδοποιήθηκε η ΔΕΗ;
Ας μη γελιόμαστε. Η ανευθυνότητα χτύπησε κόκκινο και οι λόγοι είναι γνωστοί.
Κάτω από το χαλάκι όλα τα προβλήματα του ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ. 
Με την σιωπή απαντάμε στο θέμα των σκουπιδιών, στο θέμα των πάρκινγκ, στο θέμα του Κλειστού, στο θέμα της παράνομης κοπής δένδρων και σε τόσα άλλα. ΚΡΙΜΑ.