Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016

Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και οι άλλοι..

Μίλησα τηλεφωνικά μ΄ έναν φίλο μου ο οποίος είναι γατα και μου είπε: "Πόσα πήρες για να κάνεις όλη αυτή την προσπάθεια για να συσπειρώσεις τους Χαλκιδάρες, ώστε να τρέξουν και να πάνε τον κόσμο στο γήπεδο";
Πονηρούλης ο φίλος και παλιά καραβάνα στο χώρο του ποδοσφαίρου και πάντα με επιτυχίες.
Φίλε μου δεν ισχύει αυτό. Δυστυχώς οι φίλοι, οι πραγματικοί φίλοι του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν θα πάνε στο γήπεδο, αν δεν απομακρυνθούν από την ομάδα κάποιοι άνθρωποι οι οποίοι είναι το κόκκινο πανί.
Ο κ. Στούπας και κάποια μέλη της διοίκησης μπορούν....
να πάνε ψηλά τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. Υπάρχουν όμως και οι αποκρουστικοί. Υπάρχουν κι αυτοί οι οποίοι είναι το κόκκινο πανί για τους φιλάθλους.
Αν αυτοί δεν απομακρυνθούν τίποτα δεν θ΄ αλλάξει.
Η ομάδα έπαιξε για το SUPER CUP και στο γήπεδο των Ψαχνών βρέθηκαν 250 άτομα από τα οποία ούτε οι 100 δεν ήταν φίλοι του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Έπαιξε στο Βασιλικό με τον ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟ και στο γήπεδο ήταν όλοι κι όλοι 80 άνθρωποι.
Που ήταν άραγε όλοι αυτοί οι οποίοι παριστάνουν τους Χαλκιδάρες; Που είναι όλοι αυτοί οι επικοινωνιολόγοι οι οποίοι πείθουν τον κόσμο;
Μας λένε πως τους διαβάζουν χιλιάδες άνθρωποι και πως τους ακούνε επίσης χιλιάδες!!!
Καλά από τις χιλιάδες αυτές ούτε τους 500 δεν πείθουν;
Ας μη γελιόμαστε. Καλός ο κ. Στούπας και αξιόλογοι κάποιοι συνεργάτες του, αλλά "η ορχήστρα" δεν είναι πλήρης. Αν δεν συμπληρωθεί η ορχήστρα τραγούδι της προκοπής δεν θ΄ ακούσουμε και πελατεία το μαγαζί δεν θα έχει. Τι κάνουν τα μπουζουκομάγαζα σε τέτοιες περιπτώσεις; Αλλάζουν το καλλιτεχνικό σχήμα!!!!!