Κυριακή 28 Αυγούστου 2016

Το σήριαλ των διαπιστεύσεων από την ΕΠΣΕ

........συνέχεια
Η ΕΠΣΕ για λόγους που η ίδια γνωρίζει δεν προχώρησε σε διαπίστευση του εκπροσώπου της ΕΥΡΙΠΟΣ TV και του ΡΑΔΙΟ ΕΥΒΟΙΑ κ. Κορώνη.
Ο κ. Κορώνης γνωρίζοντας πως δεν έχει διαπίστευση πήγε στο γήπεδο και άρχισε να λειτουργεί, μέχρι την ώρα που η ΕΠΣΕ διαπίστωσε πως γινόταν κάτι για το οποίο δεν είχε δώσει άδεια.
Προφανώς ενημερώθηκε ο διαιτητής, ο οποίος και ενημέρωσε τους ανθρώπους του ΗΡΑΚΛΗ, αφού έπρεπε να προφυλάξει την ομάδα η οποία θα κινδύνευε με πρόστιμο και να χάσει στα χαρτιά τον αγώνα.
Το γιατί η ΕΠΣΕ δεν έδωσε διαπίστευση δεν το γνωρίζω, αν και το....
υποψιάζομαι.
Για να πάρουμε θέση γι΄ αυτό θα πρέπει να ξέρουμε επίσημα τους λόγους.
Αφού λοιπόν δεν είχε διαπίστευση ούτε το ΡΑΔΙΟ ΕΥΒΟΙΑ, ούτε η ΕΥΡΙΠΟΣ TV, γιατί ο κ. Κορώνης πήγε στο γήπεδο για να καλύψει τον αγώνα;
Για την μάχη κύριοι. Για να δούμε όλοι οι άλλοι αν θα κερδίσει η μία ή η άλλη πλευρά.
Αυτή είναι η πραγματικότητα.
Η ΕΠΣΕ έχει θέμα με κάποιους ανθρώπους της ενημέρωσης και δεν το κρύβει. Καλώς ή κακώς θα το δούμε στην συνέχεια. 
Αυτοί οι άνθρωποι είναι ο κ. Κορώνης  και ο κ. Χατζής.
- Ο κ. Κορώνης λέει δημόσια πως πρέπει να μην έχουν διαπιστεύσεις όσοι δεν είναι επαγγελματίες δημοσιογράφοι, όσοι δεν έχουν έναρξη επιτηδεύματος ως δημοσιογράφοι και δεν ξέρω τι άλλο. Έχει προχωρήσει σε καταγγελίες προς κάθε δημόσια αρχή και έστειλε τις αρχές ακόμη και στα γήπεδα να κάνουν ελέγχους. Δικαίωμά του, αλλά και δικαίωμα της ΕΠΣΕ να διαχειρισθεί όπως αυτή νομίζει τα ραδιοτηλεοπτικά, προς όφελος των ομάδων - μελών της. Προφανώς ο κ. Κορώνης θέλει να προστατεύσει την δουλειά και τα συμφέροντά του και η ΕΠΣΕ τα δικά της.
Θα πρέπει να ξέρει ο κ. Κορώνης, τα ΜΜΕ και όλοι οι άνθρωποι της ενημέρωσης πως η ΕΠΟ έχει παραχωρήσει τα ραδιοτηλεοπτικά στις ΕΠΣ. Κανείς δημοσιογράφος δεν έχει δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο και τα δημοσιογραφικά και πολύ περισσότερο να καλύψει ραδιοφωνικά ή τηλεοπτικά αγώνες χωρίς την άδεια της ΕΠΣΕ. Αυτό πρέπει να το καταλάβουν ΟΛΟΙ.
- Ο κ. Χατζής έχει κατηγορηθεί και τιμωρηθεί από την ΕΠΣΕ για την συμπεριφορά του προς διαιτητές και δεν ξέρω τι άλλο και είναι γνωστό πως ο πρόεδρος της ΕΠΣΕ κ. Παπακωνσταντίνου, βλέπει τον κ. Χατζή και αντιδρά όπως ο ταύρος όταν βλέπει το κόκκινο πανί του ταυρομάχου.
Προφανώς ο κ. χατζής είναι ενοχλημένος από αυτή την στάση του προέδρου και προσπαθεί "να κερδίσει την μάχη" χτυπώντας γροθιά στο μαχαίρι. Τα έχω εξηγήσει πολλές φορές στον κ. Χατζή αυτά, όπως τα έχω εξηγήσει και στον ιδιοκτήτη του ΡΑΔΙΟ ΕΥΒΟΙΑ, αλλά δυστυχώς δεν με άκουσαν.
...σε λίγο η συνέχεια.