Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2016

Όταν λέμε, δεν ξελέμε..

Μπορεί ο καθένας να λέει ότι θέλει, αλλά εμείς δεν μασάμε.
Θα γράψουμε αυτά που ξέρουμε από επίσημα χείλη και όχι αυτά που θέλει ο καθένας να χρησιμοποιεί για λόγους αυτοπροβολής.
Η διοίκηση του ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ δεν έχει κάνει καμιά πρόταση και καμία συμφωνία με τον κ. Πατσατζόγλου. Ο πρόεδρος κ. Στούπας σε ανύποπτο χρόνο είχε πει: "Η πορεία του Χρήστου Πατσατζόγλου είναι γνωστή και κανείς δεν μπορεί να την αγνοήσει. Είναι τιμή που είναι στην Χαλκίδα ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος φόρεσε το εθνόσημο στο στήθος.΄Άλλο ...
όμως το ένα και άλλο το άλλο. Δεν είναι στις προθέσεις μας να κάνουμε οποιαδήποτε πρόταση στον Χρήστο Πατσατζόγλου, αλλά η πόρτα του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θα είναι ανοιχτή γι΄ αυτόν. Τώρα αν μπορεί ν΄ ακολουθήσει αγωνιστικά, θα το κρίνει ο προπονητής".
Εμείς έχουμε την δική μας άποψη. Πιστεύουμε πως ο κάθε ποδοσφαιριστής κάποια στιγμή κλείνει τον κύκλο του και θα πρέπει να μην ψάχνετε σε αγωνιστικό επίπεδο και μάλιστα όταν ήδη αναλαμβάνει μάνατζερ ποδοσφαιριστών.
Ευχόμαστε τα καλύτερα στον κ. Πατσατζόγλου και μακάρι αν τελικά υπογράψει ως ποδοσφαιριστής του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ να μην φύγει όπως έφυγε από τον ΗΡΑΚΛΗ Ψαχνών και από την ΑΕΚ Χαλκίδας.