Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016

Επιτυχία του Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού σε ευρωπαϊκό πρόγραμμα

Νέα επιτυχία του Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού με την πρόσφατη έγκριση προς χρηματοδότηση του ευρωπαϊκού έργου Be:in στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+ για τη συνεργασία για την καινοτομία και την ανταλλαγή καλών πρακτικών.
Σε συνεργασία με φορείς από τη Γαλλία, Ιταλία, Ρουμανία, Λετονία και Πολωνία, ο Δήμος Ιστιαίας-Αιδηψού, ως μοναδικός φορέας από την Ελλάδα, πρόκειται να υλοποιήσει το έργο Be:in, με χρηματοδότηση από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και τον Εθνικό ....

Οργανισμό  Γαλλίας για την Κατάρτιση και Εκπαίδευση,  για την ενίσχυση της συμμετοχής των πολιτών, χωρίς αποκλεισμούς, μέσω των καλών πρακτικών και της ευρωπαϊκής δικτύωσης.
Το έργο Be:in αποτελεί νέα επιτυχία που έρχεται να προστεθεί στην πρόσφατη έγκριση προς  χρηματοδότηση από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή του ευρωπαϊκού έργου «REMEDY-Η φωνή του παρελθόντος- Ανασύροντας μνήμες στην πολυπολιτισμικότητα», στο πλαίσιο του προγράμματος “Ευρώπη για τους Πολίτες-Ενεργός Ευρωπαϊκή Μνήμη”, σε συνεργασία με δέκα φορείς από την Ιταλία, Ισπανία, Γερμανία, Εσθονία, Πολωνία, Αλβανία, Ρουμανία, Γερμανία και Πορτογαλία.
Το έργο θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο και θα διαρκέσει μέχρι 31/8/2018