Κυριακή 28 Αυγούστου 2016

Καλημέρα

Είχα ζητήσει να κρατήσουμε όλοι την ψυχραιμία μας και να μην φτάνουμε στα άκρα.
Ο χώρος της ενημέρωσης έχει μετατραπεί σε πεδίο μάχης και καθημερινά βρισκόμαστε στην αναμονή για να δούμε ποιον θα πάρουν τα σκάγια, αν θα έχουμε θύματα και αν θα γίνουμε ΟΛΟΙ ρόμπες ξεκούμπωτες.
Η μάχη χθες Σάββατο έγινε στο γήπεδο των Ψαχνών, στο οποίο τίποτα δεν λειτούργησε σωστά και φτάσαμε στην απομάκρυνση από τα δημοσιογραφικά ενός ανθρώπου της ενημέρωσης ο οποίος κατέγραφε σε βίντεο τον αγώνα για την ΕΥΡΙΠΟΣ TV και ήταν ...
απεσταλμένος του ΡΑΔΙΟ ΕΥΒΟΙΑ και περιέγραφε τον αγώνα. Αυτός ήταν ο κ. Κορώνης Ευριπίδης.
Θα πάρουμε τα πράγματα με την σειρά και πιστεύω πως έστω και τώρα, θα καταλάβουν ΟΛΟΙ αυτά που θα γράψω και θα πάψουν να ρίχνουν λάδι στην φωτιά.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες συγνώμη που σήμερα θα σας κουράσω με το θέμα, αλλά κάποια στιγμή πρέπει να καταλάβουν ΟΛΟΙ πως δεν είναι δυνατόν να πυροβολούμε προς κάθε κατεύθυνση και μέσα στο πλήθος.
Πάμε λοιπόν να εξηγήσουμε κάποια πράγματα και να γράψουμε την άποψή μας.
Το λάθος ξεκινάει από την είσοδο του γηπέδου, από την ευθύνη του ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ, την ευθύνη του διαιτητή, την ευθύνη του κ. Κορώνη και την ευθύνη του ΡΑΔΙΟ ΕΥΒΟΙΑ.
Ο κ. Κορώνης εισήλθε στο γήπεδο, εισήλθε στα δημοσιογραφικά και στα αποδυτήρια των διαιτητών ανενόχλητος και χωρίς κανείς μα κανείς να του πει πως δεν είναι διαπιστευμένος γι΄ αυτόν τον αγώνα.
Ούτε ο υπεύθυνος της εισόδου, ούτε ο υπεύθυνος των δημοσιογραφικών, αλλά ούτε και ο διαιτητής δεν είχαν προφανώς τα ονόματα των διαπιστευμένων εκπροσώπων των ΜΜΕ.
Για να είμαι ακριβοδίκαιος ο διαιτητής ελέγχει τους εντός αγωνιστικού χώρου και όχι τα δημοσιογραφικά. Απλά θα μπορούσε να ενημερώσει τον κ. Κορώνη και να του πει πως δεν έχει διαπίστευση.
Το γραφείο τύπου του ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ έπρεπε να γνωρίζει ποιοι έχουν διαπίστευση από την ΕΠΣΕ και να μην επιτρέψει να φτάσουν τα πράγματα εκεί που έφτασαν.
....σε λίγο η συνέχεια