Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2016

Σοβαροτης μηδέν

Ήμουν σίγουρος πως οι κύριοι που έχουν την διαχείριση του blog των φίλων του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν θα εκρυβαν τον ρόλο τους και πως δημόσια θα οδηγουσαν τους κολλητους τους εναντίον μας και μάλιστα με παρότρυνση μέσα από το chat που διαθέτουν. Αυτό το έκαναν γιατί το θέλουν και το ...
επιδιώκουν. Τα στοιχεία των δύο τουλάχιστον προσώπων είναι γνωστά σ' εμάς και όταν θα έρθει η ώρα θα μάθει ο καθένας πως με την φωτιά δεν πρέπει να παίζει κανείς,  ακόμη κι αν διαθέτει τον στόλο της πυροσβεστικης.
Διαβάστε πως καθοδηγουν και πως παροτρυνουν.
 
2 Σεπ 16, 17:32
ChalkidaFans: Εμείς εδώ ερχόμαστε με τον συγκεκριμένο σε διάλογο, άσχετο αν το μυαλό του δεν μπορεί να αντιληφθεί πολλά! Τις απειλές μπορείτε να τις εκφράσετε στον ίδιο και στο blog του. Όχι εδώ!
 
2 Σεπ 16, 17:31
ChalkidaFans: Όποιος θέλει να απειλήσει άτομο που δεν έχει σχέση με αυτό το blog, να βρει άλλον τρόπον. Ο συγκεκριμένος έχει δικό του blog με στοιχεία όπως mail και τηλέφωνο.

Κύριοι, αυτό από μόνο του είναι παρότρυνση για απειλές. Σας ευχαριστούμε που το κάνατε δημόσια, για να μην κάνουμε κόπο να ψάχνουμε .Διαβάστε προσεκτικά τι γράψατε και θα καταλάβετε.