Τρίτη 13 Ιουνίου 2017

Γιατί, κυρίες και κύριοι της ΔΗ.Κ.Α.ΔΙ.ΜΕ;

Η διοίκηση της πρώην ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ προχώρησε χθες Δευτέρα 12/6/2017 σε συνέντευξη τύπου για το θέμα του δήθεν χρέους των περίπου 300.000 ευρώ προς τον Δήμο Διρφύων - Μεσσαπίων από το ποσοστό επί των εισιτηρίων.
Ο κ. Γιώργος Στούπας, έχοντας δίπλα του τον κ. Γκαλούφα και τον κ. Σίδερη και στην αίθουσα πολλά μέλη της τότε διοίκησης, εξήγησε με πολλές λεπτομέρειες τα όσα συνέβησαν και δεν έκρυψε την έκπληξή του για το ποσόν που όπως λένε από τον Δήμο βεβαίωσαν στην εφορία. Απέδειξε με χαρτιά πως είχαν πληρωθεί τα ποσοστά του 2011 και 2012 και πως για να χρωστούσαν αυτό το υπέρογκο ποσόν...
θα έπρεπε ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ να έκοβε 6.000 - 7.000 εισιτήρια σε κάθε αγώνα!!! Αυτό είναι αδιανόητο αφού οι του Δήμου θα έπρεπε να γνωρίζουν πως το στάδιο είχε 1600 περίπου καθίσματα και δεν μπορούσε να εκδίδει περισσότερα εισιτήρια.
Όσοι ήταν στην αίθουσα μίλησαν και είπαν πως το γήπεδο των Ψαχνών το συντηρούσαν και το συντηρούν αυτοί που πραγματικά αγαπούν τον ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ και ποτέ δεν είχε εκεί υπάλληλο ο Δήμος. Είναι χαρακτηριστικό αυτό που είπε ο κ. Στούπας: ''Με αυτά τα χρήματα που μας ζητούν, θα μπορούσαμε να αγοράσουμε το γήπεδο ή να δώσουμε προκαταβολή για να αγοράσουμε την ΑΚΡΟΠΟΛΗ''!!!
Ο κ. Στούπας είπε επίσης πως ο ίδιος και οι τότε συνεργάτες του δεν έπαιξαν και δεν θα παίξουν ποτέ πολιτικό παιχνίδι εξουσίας.
Στην συνέντευξη τύπου εκτός των άλλων ήταν και ο προπονητής των Εθνικών Ομάδων Ποδοσφαίρου Γυναικών κ. Αντώνης Πριόνας, ο οποίος δεν έκρυψε την αγανάκτηση και την έκπληξή του για όσα άκουγε.
Εκεί ήταν και ο πρώην Πρόεδρος του ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ κ. Θεοδοσίου και ο προπονητής κ. Σπυρόπουλος αλλά και ο προπονητής της ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ κ. Νίκος Κιαπέκος.
Ο κ. Στούπας σημείωσε πως αν ξαναβρίσκονταν πάλι στο 2009, όταν ανέλαβαν τον ΗΡΑΚΛΗ και τον οδήγησαν ψηλά, τα ίδια ακριβώς θα έκαναν και δεν θα τους ενοχλούσαν αυτές οι συμπεριφορές της ΔΗ.ΚΑ.ΜΙ.ΔΕ. Χαρακτηριστικά είπε: ''Θα το ξανακάναμε. Στο πορτοκαλί δεν πατάς φένο αλλά γκάζι''.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, δεν θέλουμε να σας κουράσουμε με λεπτομέρειες αλλά ο κ. Στούπας, ο κ. Γκαλούφας και ο κ. Σίδερης αποκάλυψαν πως ο Δήμος ''εκβίαζε'' ουσιαστικά τον ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ αφού στο παρελθόν με έγγραφό του είχε ζητήσει από την εφορία την άρση της φορολογικής ενημερότητας της ομάδας για ένα ποσόν 17.641 ευρώ και, όταν τα πήρε, με επίσημο έγγραφο ζήτησε από την εφορία την άρση της δέσμευσης αυτής.
Η μεγάλη απορία όλων είχε να κάνει με τον Δήμαρχο κ. Ψαθά, ο οποίος υπηρέτησε τον ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ και επέτρεψε να φτάσουν τα πράγματα σε αυτό το σημείο. Να θυμίσουμε πως ο κ. Δημήτρης Ψαθάς είχε δηλώσει σε εμάς πως δεν είναι αυτό το πραγματικό ποσό αφού αυτό προέκυψε από το 15% του συνόλου των εσόδων του ΗΡΑΚΛΗ, κάτι που δεν είναι σωστό.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, θα επανέλθουμε στο θέμα αλλά είναι αλήθεια πως ο τρόπος που αντέδρασε ο Δήμος και η ΔΗ.ΚΑ.ΜΙ.ΔΕ. δεν ήταν αυτός που έπρεπε και δείχνει εχθρικός προς τον ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ.