Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, υπάρχει ένα σοβαρό θέμα με μέλη του Δ.Σ. του Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ και θα πρέπει να αναφερθούμε σε αυτό, για να ξέρετε τι ακριβώς συμβαίνει.
Πέρασαν πολλοί από τις καρέκλες του Δ.Σ. του Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ αλλά φαίνεται πως κάποιοι έχουν μάθει να εξοντώνουν αυτούς που έχουν άλλη άποψη. Εμείς γράφουμε τα σχόλιά μας, όχι για τις οικογένειες και τις δουλειές αυτών των ανθρώπων που διοικούν την ομάδα αλλά για τον τρόπο που την διοικούν.
Κι όμως αυτοί προσπαθούν...
να μας εξοντώσουν με τερατώδη ψέματα και υπονοούμενα. Σε λίγο θα μας πουν κι αν πρέπει να έχουμε οικογένεια, αν θα πρέπει τα παιδιά μας να κυκλοφορούν στο δρόμο, αν θα μπορούν να πηγαίνουν στο Στάδιο της Χαλκίδας και δεν ξέρουμε τι άλλο.
Αυτό δεν θα τους περάσει, όσα ψέματα κι αν γράψουν. Είναι πολύ μικροί για να μπορέσουν να μας τρομάξουν. Μπορεί να ''έχουν πλάτες'' κάποιους πολιτικούς αλλά να ξέρουν πως δεν θα μπορέσουν να τους βοηθήσουν.
Κλείνοντας να τους γράψουμε πως εμείς ''ΜΕΝΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΕΛΛΑΔΑ'' κι αν χρειαστεί να ταξιδέψουμε θα χρησιμοποιήσουμε ''την βάρκα'' που είχε ανακαλύψει άλλος φίλος τους πως είχαμε!!!