Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017

Καλημέρα στα Ψαχνά

Ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει εμείς να υιοθετήσουμε τις απόψεις του χωρίς να κάνουμε το ρεπορτάζ.
Στα Ψαχνά η υποκρισία ξεχειλίζει όπως ξεχειλίζει και η κακία προς τους ανθρώπους της πρώην ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ.
Στο Δημοτικό Συμβούλιο δεν έχουν κληθεί ποτέ οι της πρώην ΠΑΕ και έτσι ελεύθερα μπορεί ο καθένας να λέει ότι θέλει, χωρίς όμως να κάνει αναφορά σε νόμους κανονισμούς κλπ.
Είναι χαρακτηριστικό το ότι συμπολίτευση και αντιπολίτευση....
κάνουν πως δεν ξέρουν και δεν καταλαβαίνουν κάποια πράγματα και ως στόχο έχουν το να συνεχίσουν το σήριαλ, χωρίς την παρουσία και αυτών οι οποίοι δέχονται την επίθεση.
Ο δήμαρχος κύριος Γιώργος Ψαθάς δηλώνει φίλος των ανθρώπων της πρώην ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ , αλλά στην πράξη τους έχει στον τοίχο και τους πυροβολεί.
Οι της πρώην ΠΑΕ φαίνεται πως θ΄ αφήσουν την αμυντική τακτική και θα περάσουν στην επίθεση αφού είναι και δημότες ΔΙΡΦΥΩΝ ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ και έχουν κάθε δικαίωμα να ενημερώσουν τους δημότες για τα συμφέροντα τους, τα οποία όπως λένε εξυπηρετούν ο δήμαρχος, η ΔΗΚΑΔΙΜΕ αλλά και η αντιπολίτευση.
Αργότερα θα γράψουμε την άποψή μας για την συζήτηση που είχαν την Τρίτη στο Δημοτικό Συμβούλιο κι ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του.