Σάββατο 1 Ιουλίου 2017

ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ της ΕΥΒΟΙΑΣ

Κύριοι της διοίκησης του ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΥ ξεκινώντας να ευχηθούμε καλό καλοκαίρι σε όλους σας και καλή δύναμη, ώστε να οδηγήσετε την ομάδα με ασφάλεια στο πρωτάθλημα της Γ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ.
Προσέξτε κύριοι γιατί αυτή η Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ είναι χειρότερη από την παλιά Δ΄ ΕΘΝΙΚΗ και κανείς δεν ξέρει τι θα του ξημερώσει. Το έχουν πει πολλοί. Είναι βαρέλι δίχως πάτο.
Πάμε τώρα σε συγκεκριμένα θέματα.
Γράψαμε για ένα μπάτζετ που είχε ο πρωταθλητής ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ περίπου ....
στις 75.000 ευρώ και μας διαψεύδουν. Ήταν λέει λίγο λιγότερο. ΟΚ. Τα φανερά ήταν λίγο λιγότερα, αλλά υπάρχουν κι αυτά που κάθε παράγοντας δίνει στο φιλικό γιατί έτσι πρέπει.
Θα δώσω ένα παράδειγμα και για να μην παρεξηγηθώ γράφω για μένα.
Πήγαινα σε κάθε αγώνα έβγαζα φωτογραφίες και διάφορα τέτοια και μου δίναν 50-100 ευρώ!!!!
Φαίνονται αυτά πουθενά;
Ένας ποδοσφαιριστής ήθελε κάτι παραπάνω από τα οδοιπορικά. Τα έδωσαν και καλά έκαναν. Φαίνονται πουθενά;
Κύριοι ας μη μείνουμε σε λεπτομέρειες.
Το apopsignomi σέβεται τους πάντες. Για τον κ. Κατσινόπουλο κανείς δεν μας είπε άσχημη κουβέντα και ξέρουμε πως είναι σοβαρός και μετρημένος άνθρωπος.  Δεν γράψαμε κάτι εναντίον του.
Φυσικά δεν ανήκουμε σ΄ αυτούς που εφαρμόζουν το "πετάει ο γάιδαρος πετάει". Δεν πιστεύουμε πως και η διοίκηση του ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΥ θα ήθελε κάτι τέτοιο.
Λάθη κάνουμε, αλλά ποιος δεν κάνει;
Κύριοι του ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΥ τώρα η ομάδα δεν είναι μόνο του Αλιβερίου. Είναι όλης της Εύβοιας και αντίπαλοι είναι οι εκτός Εύβοιας ομάδες.
Μπορεί εμείς να μην είμαστε στην περιοχή, αλλά δεν είμαστε σε κόντρα με τον ΤΑΜΥΝΑΪΚΟ.
Αυτό το γνωρίζουν όλοι, εκτός από αυτούς που πιστεύουν πως έχουν αποκλειστικότητα!!!
Τέλος λοιπόν τα πως και τα γιατί και ο ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ να πάει ψηλά. Αν δεν στηριχθεί από τον κόσμο της περιοχής, τότε καλά θα κάνει να επιστρέψει στο τοπικό και ο καθένας ν΄ αναλάβει τις ευθύνες του.
Αν η ομάδα κόβει 600 - 800 εισιτήρια των 10 ευρώ τότε όλα θα πάνε καλά αφού τα έσοδα μόνο από εισιτήρια θα φτάνουν τις 100.000 ευρώ.