Σάββατο 1 Ιουλίου 2017

Καλημέρα στα Ψαχνά

Καλό Σαββατοκύριακο κύριε Στούπα, κύριε Γκαλούφα και κύριε Σίδερη και καλό μήνα.
Έχω πεισθεί πως κάποιοι κύριοι και κάποιες κυρίες εκεί στα Ψαχνά, δεν μπορούν ακόμη να χωνέψουν, πως εσείς και κάποιοι άλλοι συνεργάτες σας πήγατε τον ΗΡΑΚΛΗ στα μεγάλα σαλόνια και δεν τον αφήσατε στο τοπικό, όπως κάποιοι ήθελαν.
Έχω πεισθεί πως κάποιοι είναι και υποκινούμενοι, από κάποιους οι οποίοι δεν μπόρεσαν με τα λεφτά τους να σας ....
βάλουν στο περιθώριο.
Επιτρέψτε μου όμως να γράψω κάτι, το οποίο πιστεύω, μέχρι ν΄ αποδειχθεί πως κάνω λάθος.
Πιστεύω πως ο δήμαρχος κύριος Ψαθάς, για κάποιον λόγο, οδηγήθηκε σε λάθος και πως αυτή την εβδομάδα που έρχεται θα ξεκαθαρίσει το θέμα, χωρίς να υπάρχουν θύτες και θύματα.
Ως δήμαρχος έχει το δικαίωμα να βάλει τέλος σ΄ αυτή την συκοφαντία προς τα πρόσωπά σας και πιστεύω πως θα το κάνει.
Θα δούμε όμως και τι θα κάνει η ΔΗΚΑΔΙΜΕ η οποία έχει τεράστιες ευθύνες και θα πρέπει να ξέρουν οι υπηρεσιακοί παράγοντες, αλλά και το ΔΣ πως δεν έχουν κανένα δικαίωμα να έχουν διαφορετική αντιμετώπιση προς κάποιους.
Ο νόμος ισχύει για όλους και ισχύει πολλές δεκαετίες πριν.
Τα συμφέροντα των δημοτών, πρέπει να τα φροντίζουν προς κάθε κατεύθυνση και πρέπει να προστατεύουν και την περιουσία του Δήμου.
Επειδή εδώ και χρόνια χρησιμοποιήθηκε δημόσιο χρήμα, για έργα στο δήμο και έργα δεν είδαμε, θα πρέπει όλοι να αποδείξουν για ποιο λόγο, δεν συζητούν το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Διασύρθηκαν άνθρωποι στο θέμα της πρώην ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ για λίγα ευρώ, αλλά δεν διασύρθηκε κανείς για χιλιάδες ευρώ ή και εκατομμύρια τα οποία πέταξαν στους 5 ανέμους.
Και κάτι ακόμη. Στην περιοχή υπάρχουν πολλές μεγάλες επιχειρήσεις οι οποίες κάνουν μεγάλο κακό στους δημότες και κάποιες οι οποίες δεν πληρώνουν αυτά που ο νόμος ορίζει, αφού δεν πληρούν και τις προϋποθέσεις λειτουργίας τους.
Κύριε Στούπα, κύριε Γκαλούφα και κύριε Σίδερη, αν χρωστάτε, όσα χρωστάτε θα τα πληρώσετε.
Θα πληρώσουν όμως και όλοι αυτοί οι οποίοι έγιναν ανοιχτομάτες στο δικό σας θέμα και τυφλοί σε άλλα θέματα.
Ας περιμένουμε λοιπόν και θα δούμε, αν κάποιοι, λειτούργησαν σύμφωνα με το νόμο προς όλους.