Τρίτη 27 Ιουνίου 2017

ΕΠΣΕ Γ.Σ.

Αυτό ήταν. Η ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ είχε χθες την Γενική Συνέλευση και τα Σωματεία μέλη της ψήφισαν  ομόφωνα τον οικονομικό και διοικητικό απολογισμό της.
Απουσίαζαν πολλά σωματεία, αλλά αυτό συμβαίνει πάντα. Αν οι διοικούντες είχαν ένα δώρο για κάθε σωματείο που θα ήταν εκεί, τότε τουλάχιστον τα 90 από τα 110  εκεί!!!
Πως κάνουν οι πιτσαρίες δηλαδή; Στις 2 πίτσες και 1 δώρο!!
Αν έλεγαν πως θα χαρισθούν τα διάφορα πρόστιμα από....
κάρτες κλπ, τότε μπορεί οι παρουσίες να έφταναν στο 100%.
Δεν ήταν έκπληξη η αναφορά του προέδρου κ. Παπακωνσταντίνου στο θέμα που προέκυψε με την πρώην διευθύντρια της ΕΠΣΕ την κυρία Βάσω Ηλία και την αγωγή που κατέθεσε σε βάρος της ΕΠΣΕ για τα χρήματα της αποζημίωσης που δεν έχει πάρει.
Δεν συμφωνώ με την αγωγή, αλλά πίστευα και πιστεύω πως θα έπρεπε να είχαν φτάσει σε συμφωνία για το πως θα δοθούν τα χρήματα. Τα πείσματα δεν οδηγούν πουθενά και δεν εξυπηρετούν κανέναν.
Εμείς ακόμη και σήμερα θα περιμένουμε, να βρουν την λύση μέσα από τον διάλογο οι δύο πλευρές και να μην φτάσει η υπόθεση στις αίθουσες των δικαστηρίων.
Φταίνε και οι δύο πλευρές, αφού έπρεπε να είχαν γράψει σ΄ ένα χαρτί, το πως θα δοθεί η αποζημίωση.
Δεν μένεις ποτέ στις προφορικές συμφωνίες γιατί τότε μπορείς να εκτεθείς.
Η κυρία Βάσω Ηλία υπηρέτησε πολλά χρόνια την ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ και όλοι έχουν αναγνωρίσει την προσφορά της, αλλά και η ίδια κέρδισε από την παρουσία της στην ΕΠΣΕ.
Τώρα η ίδια προχώρησε σε αγωγή εναντίον της Ένωσης και η Ένωση λέει τα όσα λέει για την αντίδρασή της.
Τέλος πάντων, να ευχηθούμε να μην συνεχισθεί αυτή η κατάσταση.