Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018

ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ

Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να μας απαγορεύσει να γράφουμε την άποψή μας για τον ΛΗΛΑ και πολύ περισσότερο, αυτοί οι οποίοι δεν έχουν καμία σχέση με το Βασιλικό και αυτοί οι οποίοι δεν περνούσαν ούτε έξω από το γήπεδο της ομάδας.
Αυτό το κλείνουμε εδώ και όποιος έχει αντίρρηση να βγει και να το πει δημόσια, για να πάρει και την απάντησή του.
Τα μαγαζάκια που δημιουργήθηκαν θα κλείσουν. Ο ΛΗΛΑΣ είναι ποδοσφαιρική ομάδα, ανήκει στο Βασιλικό και κανείς δεν έχει το δικαίωμα να τον χρησιμοποιεί για τα ...
δικά του συμφέροντα, είτε αυτά είναι πολιτικά, είτε ποδοσφαιρικά. Δεν θα βάλουμε άνω τελεία στο θέμα. Θα βάλουμε τελεία και παύλα και σ΄ όποιον αρέσει.
Ο ΛΗΛΑΣ θα βρει τον δρόμο του, γιατί αυτοί που τον αγαπούν είναι περισσότεροι από αυτούς που τον χρησιμοποιούν. Ο ΛΗΛΑΣ θα περάσει στο δρόμο της ανάπτυξης, ξεκινώντας από την βάση του, ώστε όταν έρθει η ώρα και υπάρξουν τα δεδομένα να διεκδικήσει το κάτι παραπάνω.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, θα περιμένουμε σήμερα και αύριο από κάποιους ανθρώπους, να προχωρήσουν σε αποφάσεις και καθαρές διαδικασίες και φυσικά την απομάκρυνση όσων δημιούργησαν θέμα στην ομάδα και φυσικά τις απίστευτα τραγικές διαδικασίες των μαϊμού εκλογών του Ιανουαρίου του 2018.
Το αστείο θα τελειώσει εδώ. Η ΕΠΣΕ και το αρμόδιο γραφείο της Περιφέρειας επίσημα έχουν ενημερωθεί και δεν μπορούν να κλείσουν τα μάτια, για κανέναν λόγο. Ο ΛΗΛΑΣ δεν θα γίνει το μαγαζί που θα πληρώνει για να παριστάνουν κάποιοι τους παράγοντες και κάποιοι να έχουν το εισόδημά τους. 
Όσο για την κυρία που έβγαλε γλώσσα, θα της θυμίσουμε πως από όπου πέρασε, δεν άφησε τίποτα όρθιο και πέρασε τουλάχιστον από 6 - 7 ομάδες!!!!!
Απευθυνόμενος προσωπικά στον γιατρό κύριο Κοκάλα, θα του πούμε πως και τον σεβόμαστε και τον εκτιμούμε και ξέρουμε πως βοηθούσε και βοηθάει την ομάδα. έκανε όμως ένα λάθος. Μπλέχτηκε. 
Γιατρέ δεν ήξερες, δεν ρώταγες;
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, τον ΛΗΛΑ δεν τον αγαπά κανείς περισσότερο από αυτούς που είναι στο Βασιλικό. Απλά θα πρέπει ΟΛΟΙ να παραμερίσουν τις διαφορές και τα προσωπικά τους από την ομάδα και αυτό θα γίνει.
Όποιοι ψάχνουν να βρούνε το γιατί κάνουμε ότι κάνουμε, ας απευθυνθούνε στην μαϊμού διοίκηση της ομάδας, η οποία μέχρι και μήνυμα μας έστειλε με πανό που κρέμασαν στο γήπεδο και μας χαρακτήριζαν λαμόγια.
Κυρίες και κύριοι για κοιτάξτε στους καθρέφτες σας. Για ελάτε να μιλήσουμε για την παραποίηση των βιβλίων της ομάδας. Για ελάτε να μιλήσουμε για την οικονομική διαχείριση στο ΛΗΛΑ, για ελάτε να μιλήσουμε για όσα συμβαίνουν εδώ και σχεδόν ένα χρόνο στην ομάδα.
Κυρίες και κύριοι, τώρα έχουμε κάθε δικαίωμα να μιλήσουμε και να σας πληρώσουμε με το ίδιο νόμισμα. Αν όλα είναι σωστά δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα. Για να δούμε.
Την Τετάρτη αν δεν παραιτηθούν και δεν πάνε την ομάδα σε Γενική Συνέλευση, ώστε εκεί να ακουσθούν τα πάντα, τότε δεν θα φταίμε εμείς που θα κάνουμε το επόμενο βήμα, αν και δεν το θέλουμε.