Τρίτη 12 Ιουνίου 2018

Καλημέρα κύριε Σεφερλή

Χρηστάρα, ξέρεις καλά κάποια πράγματα και δυστυχώς δεν θέλεις να τα παραδεχθείς και να τα διορθώσεις.
Κανείς δεν είναι άγιος, αλλά δεν πρέπει να καταλήγει και νεκροθάφτης, λέγοντας πως κάνει χιούμορ.
Είχες ξεφύγει Χρηστάρα, πιστεύοντας πως κανείς δεν θα αντιδράσει.
Δεν είναι όμως έτσι τα πράγματα. στο χώρο της ενημέρωσης δεν πρέπει να λειτουργούμε όπως στα καφενεία. Ένας ραδιοφωνικός σταθμός ή ένα site δεν μπορεί να δεχθεί ότι θέλει ο καθένας από εμάς.
Δεν είναι σωστό φίλε να είσαι σ΄ έναν ραδιοφωνικό σταθμό και να συκοφαντείς τους ίδιους τους συνεργάτες σου. Δεν είναι δυνατόν να κάνεις άνω κάτω τα πάντα με.... ασυναρτησίες, μόνο και μόνο επειδή θέλεις να βάλεις πλάτες για να πετύχουν στόχους.
Δεν είναι αυτή η δουλειά ενός ραδιοφωνικού σταθμού. 
Δεν είναι δυνατόν να στέλνεις μηνύματα και να χαρακτηρίζεις όπως χαρακτηρίζεις τους μέχρι χθες συνεργάτες σου.
Στην πλάκα μπορεί να τα λες εσύ, αλλά γέμισε ο τόπος "πλακατζήδες"!!!
Χρηστάρα, όφειλες να παραδεχτείς τα λάθη σου και να ζητήσεις μια δημόσια συγνώμη, από τους συνεργάτες σου. Αντί να κάνεις αυτό, για να μπορέσουν κι αυτοί να δώσουν τόπο στην οργή, εσύ εξακολουθούσες να τους συκοφαντείς.
Δεν καταλάβαινες τίποτα και στήριζες τα πάντα σ΄ αυτούς που σου έλεγαν, μπράβο Χρηστάρα, δώστα όλα Χρηστάρα, αλλά και σ΄ αυτούς που σε οδήγησαν να λες όσα έλεγες για την ΕΡΕΤΡΙΑ, τον ΛΗΛΑ και τον ΗΡΑΚΛΗ Ψαχνών.
Χρηστάρα, όλοι έχουμε τα όριά μας. Όλοι ανεχόμαστε κάποια πράγματα, αλλά όχι τα πάντα.
Εσύ Χρηστάρα, τα είχες ξεπεράσει όλα. Δεν θέλω να σου τα θυμίσω.
Το τι έλεγες σε μένα για άλλους, το ξέρουμε εγώ κι εσύ, όμως ξέρουμε και τι έλεγες σε άλλους για μένα. Μακάρι να είχες μείνει σε μένα Χρήστο. Εσύ δεν άφησες κανέναν, χωρίς να "τον θάψεις".
Θα σου θυμίσω πως είχες ανακαλύψει πως δύο παράγοντες είχαν πλακωθεί στο ξύλο ενώ αυτό δεν συνέβη ποτέ κι όταν στριμώχτηκες είπες πως έκανε πλάκα!!!!
Χρηστάρα, δεν ξέρω, αν υπάρχει τρόπος επιστροφής στον 96,5 αλλά μην ανησυχείς. Κάπου θα βρεις στέγη για να συνεχίσεις τα ντούπου - ντούπου. Το θέμα είναι να βρεις τον τρόπο ώστε να μην συνεχίσεις "το θάψιμο" άλλων.