Κυριακή 10 Ιουνίου 2018

Το τέλος .. είναι τέλος

Θα πρέπει να το γράψουμε πολλές φορές, για να το καταλάβουν όλοι.
Δεν έχουμε χρεωθεί καμία ομάδα, κανέναν παράγοντα, κανέναν προπονητή, κανέναν ποδοσφαιριστή και το έχουμε αποδείξει.
- Ναι γράφαμε όσα γράφαμε για την Ερέτρια, αλλά το πρωτάθλημα τελείωσε και κανείς δεν πρέπει να πιστεύει, πως μπερδευόμαστε στα της ομάδας. Δεν έχουμε ιδέα για το τι κάνουν και ξέρουμε λιγότερα απ΄ όσα ξέρουν οι άλλοι. Δεν θα τηλεφωνήσουμε για να μάθουμε τίποτα, γιατί δεν υπάρχει λόγος. Όταν έχουμε πληροφόρηση, θα ενημερώσουμε τους αναγνώστες μας και αυτό είναι όλο.
- Ναι γράφαμε όσα γράφαμε για τον ΗΡΑΚΛΗ Ψαχνών, αλλά τώρα δεν υπάρχει λόγος να τρέχουμε από το πρωί μέχρι το βράδυ για να μάθουμε ποιος θα είναι στο ΔΣ, ποιος θα είναι προπονητής, ποιος θα είναι το ένα και ποιος το άλλο. Όταν μάθουμε κάτι θα το γράψουμε, όπως....
θα κάνουν και οι άλλοι.
Έχουμε σε μεγάλη εκτίμηση τον κ. Στούπα, τον κ. Γκαλούφα, τον κ. Σίδερη και τα άλλα μέλη και γι΄ αυτό δεν θα γράφαμε ποτέ κάτι που δεν το έχουν γράψει όλοι. Αν το κάνουμε, θα λένε πως οι κύριοι της διοίκησης τα λένε σ΄ εμάς πρώτα και μετά στους άλλους. Γι΄ αυτό μην ρωτάτε εμάς για κάτι που αφορά τον ΗΡΑΚΛΗ.
- Ναι γράφουμε για τον ΛΗΛΑ, αλλά εκεί διοίκηση και παραδιοίκηση, έχουν άλλα θέματα.
Κάντε λιγάκι υπομονή και θα σας τα πούνε οι ίδιοι. Θα πούνε πως για όλα φταίμε εμείς, αλλά πάλι ψέματα θα πούνε. Τα έκαναν μπουρδέλο. Έκαναν ότι μπορείτε να φανταστείτε, για να έχουμε να γράφουμε. Δεν τους ενδιαφέρει όμως. Δεν πληρώνουν από την τσέπη τους. πληρώνουν οι Βασιλικαριώτες για να κάνουν αυτοί το κομμάτι τους. Δεν ξέρουμε λοιπόν τι θα κάνουν και πότε θα το κάνουν. Δεν υπάρχει διοίκηση στον ΛΗΛΑ και τους λόγους τους έχουμε εξηγήσει. Αν προσπαθήσουν να συνεχίσουν για να έχουν ύπαρξη ως παράγοντες, θα βρούνε βουνό μπροστά τους και δεν θα φταίμε εμείς. Οι αρμόδιοι τίποτα δεν μπορούν να κουκουλώσουν και θα το διαπιστώσετε.

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, η ποδοσφαιρική περίοδος 2017-2018 τελείωσε και για μας. 
Πάμε παρακάτω. Τώρα θα δούμε, θ΄ ακούσουμε και θ΄ αποφασίσουμε. Δεδομένοι δεν ήμασταν ποτέ.