Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018

Kαλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλημέρα.
- Χθες περάσαμε μια όμορφη βραδιά στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Βασιλικού, στην τελετή λήξης της σχολικής χρονιάς και θέλουμε να συγχαρούμε τους δασκάλους και τα παιδιά για την όμορφη θεατρική παράσταση που παρακολουθήσαμε και την όλη εκδήλωση. Καλό Καλοκαίρι.
- Το σήριαλ με τον κ. Χρήστο Σεφερλή τελειωμό δεν έχει, αλλά είναι άδικο να προσπαθούν κάποιοι να του βάλουν ρουφιανιές, ώστε να τον πείσουν να κάνει πράγματα για τα οποία ο ίδιος θα μετανοιώσει αργότερα. Αγαπητέ Χρήστο, όταν σε μία συνεργασία ....
κάτι δεν πάει καλά, παίρνουμε το καπελάκι μας και φεύγουμε και δεν ρίχνουμε κάθε μέρα λάδι στη φωτιά.
- Συγκροτήθηκε σε σώμα η διοίκηση του ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ και δεν περίσσεψε τελικά κανείς. όλοι και κάποια καθήκοντα ανέλαβαν και τώρα θα έχει ενδιαφέρον να δούμε που θα συνεδριάζουν όταν θα συμμετέχουν κι αυτοί που δεν είναι στο 11μελές ΔΣ, αλλά έχουν καθήκοντα.  Το όνομα του προπονητή κ. Μεθενίτη ανακοινώθηκε και επίσημα χθες, οπότε έχουμε την επιβεβαίωση του κ. Θαλάσση ο οποίος το αποκάλυψε  την Κυριακή το πρωί.
- Έχουμε αλλαγές προπονητών σε πολλές ομάδες, αλλά επίσημα δεν λένε ακόμη τίποτα.  Για να δούμε τι θα δούμε σε αυτό το θέμα και ευχόμαστε αυτές οι αλλαγές να μην δημιουργήσουν στις ομάδες, αναταραχή.