Σάββατο 16 Ιουνίου 2018

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ

Το τι διαδίδει ο καθένας, το τι θα επιθυμούσε και το τι τελικά θα γίνει, δεν είναι πάντα αυτό που θα ήθελαν όλοι για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ ή αυτό που ακουμπάει έστω την πραγματικότητα.
Εμείς δεν θέλουμε να έχουμε καμία απολύτως εμπλοκή στις εξελίξεις στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και φυσικά δεν μας ενδιαφέρει καμία απολύτως θέση, μπροστά ή πίσω από παράγοντες.
Θα μείνουμε μακρυά από όλους και όλα και θα συνεχίσουμε, γράφοντας την άποψή μας και μόνο.
Εμείς περιμένουμε απαντήσεις από τον πρόεδρο κύριο Αναγνωστάκη και από τον....
άνθρωπο ο οποίος κινεί τα νήματα, τον κ. Κακαβά.
Οι απαντήσεις πρέπει να είναι συγκεκριμένες και όχι αόριστες.
Τα ψέματα ήταν πολλά και δεν μπορούν να μείνουν αναπάντητα.
Από την χορηγία γνωστής "φάρμας", από τα γνωστά "μάρμαρα", από τα "κατεψυγμένα" και άλλες εταιρίες, πήγαιναν στα χέρια τους χρήματα, αλλά κανείς δεν ξέρει πόσα!!!!!
Η οικονομική διαχείριση θα πάει στην Γενική Συνέλευση και όπως ο νόμος και το καταστατικό ορίζει, θα πρέπει πρώτα να ελεγχθεί από την εξελεγκτική επιτροπή, η οποία δεν υπάρχει και κάποιοι να αναλάβουν τις ευθύνες για το πάρε δώσε, το οποίο ουσιαστικά έκλεισε την πόρτα προς την Β΄ ΕΘΝΙΚΗ και οδήγησε σ΄ αυτήν την ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ, την ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ και τώρα τον ΑΗΤΤΗΤΟ ΣΠΑΤΩΝ.
Λένε πολλοί πως κάποιοι δεν θέλουν τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ ΠΑΕ για να μπορούν να κάνουν αυτό το πάρε δώσε με άνεση και χωρίς παραστατικά ή διαδικασίες.
Φίλες και φίλοι στο παρασκήνιο έχουμε εξελίξεις, οι οποίες όμως δεν μπορούν να γίνουν στην πράξη για τους γνωστούς λόγους.
Δεν μας ενδιαφέρει αυτό το παρασκήνιο, το οποίο κινούν 1 - 2 πρόσωπα της διοίκησης, αλλά να ξέρουν πως κανείς φίλος της ομάδας δεν θα πατήσει στο γήπεδο αν κι εφόσον δεν δοθούν απαντήσεις με στοιχεία και όχι στα λόγια.
Θα μιλήσουν ποτέ οι κύριοι Ελευθεριάδης και Τσαγκάρης;
Και οι δύο γνωρίζουν τα πάντα και δήλωναν την αγάπη τους για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. Αν πραγματικά τον αγαπούσαν θα μιλήσουν. Αν απλά τον χρησιμοποίησαν θα κάνουν το κορόιδο και δεν θα πάνε καν στην Γενική Συνέλευση.
Θα μας πούνε ποτέ οι διοικούντες τι έγινε με το δήθεν δάνειο που πήραν;
Θα μας πούνε για την κατηγορία πως πήραν χρήματα από παράγοντα της ΔΟΞΑΣ ΔΡΑΜΑΣ;
Θα μας πούνε για τα χρήματα που έφταναν στα χέρια μελών της διοίκησης;
Θα περιμένουμε.....