Σάββατο 16 Ιουνίου 2018

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ

Φίλες και φίλοι αναγνώστες εμείς δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να διορθώνουμε τα λάθη μας ή να δημοσιοποιούμε την άλλη άποψη.
Στο θέμα του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ έχουμε γράψει τις απόψεις μας και δεν τις αλλάζουμε. Μιλήσαμε για την σημερινή διοίκηση και για τις προηγούμενες και γράψαμε και για τα σενάρια που κυκλοφορούν.
Αναφερθήκαμε σ΄ αυτό που εκπροσωπούν οι κύριοι Μπλέτσας και Τόλιας και φαίνεται πως το έχει η μοίρα μας να μας παρεξηγούν, ενώ εμείς δεν έχουμε το δικαίωμα να παρεξηγήσουμε τίποτα.
Ενημερωθήκαμε πως ο άνθρωποι που θέλουν να διοικήσουν ....
τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ  δεν είχαν καμία σχέση με τον ΑΟ ΧΑΝΙΑ και δεν έφυγαν ως αποτυχημένοι από την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ.
Το γράφουμε λοιπόν και θα περιμένουμε να δούμε.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες θα το ξαναγράψουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ.
Εμείς δεν συμφωνούμε με την άφεση αμαρτιών που πάει να δοθεί σε κάποιους, σε βάρος του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, ούτε ζητήσαμε από κάποιον να μην συζητά μαζί τους, να μην τους θέλει ως συνεργάτες ή οτιδήποτε άλλο.
Δεν έχουμε τίποτα εναντίον του κ. Μπλέτσα ή του κυρίου Τόλια.
Αυτό όμως δεν έχει να κάνει με την άποψή μας για το αύριο του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Όποιος συμφωνεί με τα όσα έκανε αυτή η διοίκηση, ας συνεργαστεί μαζί της. 
Εμάς δεν μας πέφτει λόγος.
Εμείς ζήσαμε πολλές καταστάσεις τα τελευταία χρόνια, με το θέμα του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και δεν είμαστε παπάδες για να μοιράζουμε συγχωροχάρτια.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, δεν θα τηλεφωνήσουμε σε κανέναν για τίποτα, όπως και κανένας δεν τηλεφώνησε σε μας, για να μας πει το οτιδήποτε. Κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να το κάνει.
Επειδή δεν θέλουμε καμία αντιπαράθεση με τους κυρίους Τόλια και Μπλέτσα, στο εξής δεν θα κάνουμε καμία αναφορά στα πρόσωπά τους και αν βρεθούν στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ τους ευχόμαστε καλή επιτυχία.
Εμείς την άποψή μας για τα πρόσωπα των τελευταίων διοικήσεων δεν θα την αλλάξουμε και θα θυμίσουμε σε όλους, πως έμπλεξαν και την οικογένειά μας και έβαλαν και τα περίστροφα στο τραπέζι και τα ανέβασαν στο fb.
Αυτά δεν μπορεί κανείς να μας πει να τα ξεχάσουμε.
Και κάτι τελευταίο.
Εμείς αχάριστοι δεν υπήρξαμε ποτέ και αυτό ο Βαλάντης και ο Γιώργος πρέπει να το ξέρουν.