Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και καλή Παρασκευή με υγεία. Χθες ενημερωθήκαμε "από τον φίλο μας" για το ποιοι δεν θέλουν ούτε να μας βλέπουν!!! Έτσι λέει "ο φίλος μας" κι εμείς δεν θα του χαλάσουμε την σούπα. Στην κορυφή το ΔΣ της ΕΠΣΕ το οποίο όπως λέει είναι στην αγκαλιά του ΙΚΑς!!! Ακολουθεί το ΔΣ του ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ και στην επόμενη θέση το ΔΣ του ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ.  Καλέ μας "φίλε" σ΄ ευχαριστούμε για την ....
ενημέρωση και ευχόμαστε τα καλύτερα για σένα και γι΄ αυτούς που δεν θέλουν να μας βλέπουν.

- Αγαπητέ κύριε Κουσκούτη όποιος καταλαβαίνει τα λάθη του και αναγνωρίζει τις υπερβολές του, πρέπει τουλάχιστον να κατεβάζει όσα συκοφαντικά έγραψε στο fb. Εμείς επιμένουμε να δοθούν στην δημοσιότητα τα πάντα, για να γνωρίζουν ΟΛΟΙ ποιες ομάδες πήρανε και πόσα πήραν από την ΕΠΣΕ. Αυτό θα το είχαν ήδη κάνει, αν δεν υπήρχε θέμα. Κύριε Κουσκούτη αποφάσεις του ΔΣ υπήρχαν για όλα, αλλά εσείς κάνατε επιλογές...

- Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την πρόεδρο της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κυρία Ελένη Μιντζιφίρη η οποία είναι σε συνεννόηση  με τον διευθυντή του Λυκείου Βασιλικού ώστε να λυθούν όλα τα προβλήματα. Πολύ σύντομα θα γράψουμε λεπτομέρειες, γιατί αξίζει να ευχαριστήσουμε αντιδημάρχους οι οποίοι είναι κοντά στα προβλήματα.

- Μεγάλο ενδιαφέρον δείχνει πολιτικό πρόσωπο για το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο και δηλώνει πως θέλει να βοηθήσει έμπρακτα και πολύ σύντομα θα ξεκινήσει συζητήσεις για το θέμα. Δεν τον ενδιαφέρει καμία καρέκλα και θα στηρίξει πρόσωπα τα οποία δεν θ΄ ακολουθούν παλιομοδίτικες συμπεριφορές και δεν θα έχουν ανάγκη από αξιώματα.

- Ψάχνουν όλοι να μάθουν σε ποια ομάδα θα πάει ο κ. Λάμπρου και σε ποια ο κ. Βαλκάνος!!!! Κύριοι ηρεμία. Ξαναδιαβάστε με προσοχή το σχόλιο, γυρίστε λίγο πίσω την μνήμη σας και θα δείτε "το έργο έγχρωμο"!!!