Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019

...σουτάκια

- Δεν μας ενοχλεί τίποτα, αλλά είναι αδιανόητο άνθρωποι της ενημέρωσης  να είναι χωρίς άποψη και μάλιστα όταν κάτι που έχουν γράψει, θίγει συναδέλφους τους. Εμείς σε τέτοια θέματα πήραμε θέση, ακόμη και όταν έθιγαν ανθρώπους με τους οποίους δεν είχαμε ούτε καλημέρα. Κύριοι να ξέρετε πως στο τέλος θα μείνετε μόνο με αυτούς που γλείφετε και φυσικά ....
ξέρετε το γιατί και αυτό δεν σας τιμά. Οι αναγνώστες ή οι ακροατές σας ξέρουν την αλήθεια και σας έχουν κατατάξει εκεί που πρέπει.

- Στον ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ οι μόνοι που δεν φταίνε είναι οι ποδοσφαιριστές και είναι οι μόνοι που θα δώσουν την μάχη μέχρι το τέλος. Όλοι οι άλλοι έκαναν και κάνουν ότι μπορούν για να οδηγήσουν τον ΑΟΝΑ στο τοπικό πρωτάθλημα. Ο ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ θυμίζει την περίπτωση του ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΥ.   Απλά οι Αλιβεριώτες άλλαζαν προπονητές, ενώ οι Αρτακιανοί, αλλάζουν αλλά καταλήγουν στον ίδιο!!!! Η ομάδα όσο κι αν κάποιοι προσπαθούν και λένε διάφορα, δεν μπορεί να ξεφύγει από τον εναγκαλισμό της με συγκεκριμένα πρόσωπα και αυτό θα την οδηγήσει στο πουθενά.

- Σε κάθε πρωτάθλημα υπάρχουν οι ομάδες που διεκδικούν πρωτάθλημα, οι ομάδες που είναι μικρομεσαίες και αυτές που παλεύουν για την παραμονή στην κατηγορία. Στο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας δύο διεκδικούν τον τίτλο, 3 - 4 είναι οι μικρομεσαίες και οι οποίες εύκολα ή δύσκολα δεν θα κινδυνεύσουν και  10 - 11 θα δώσουν την μάχη της παραμονής στην κατηγορία. Καλά κάνουν κάποιες ομάδες και πιστεύουν στα θαύματα και νομίζουν πως θα δώσουν μάχη και για την 1η θέση, αλλά τέτοια θαύματα σ΄ αυτό το πρωτάθλημα να μην τα περιμένουν.