Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2019

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα κι να προσέχετε, αφού με την βροχή τα προβλήματα είναι πολλά. Ψυχραιμία στο άλλο στρατόπεδο, στην πολιτική δηλαδή, αφού όλα πάνε καλά και ο ένας θέλει να πηγαίνουμε βόλτα με Μολότοφ, ο άλλος έχει ένα πρόβλημα με το χοιρινό που σπάει την μύτη των μουσουλμάνων, ο άλλος την βρίσκει με τις γιάφκες στα πανεπιστήμια και....
πάει λέγοντας.

- Στο Ευβοϊκό ποδόσφαιρο ακόμη καλύτερα τα πράγματα, αφού ο κ. Κουσκούτης άφησε στον ουρανό της Εύβοιας το περιστέρι της ειρήνης με μήνυμα προς τους παράγοντες, λέγοντας πως πρέπει να σταματήσουν τις αντιπαραθέσεις!!! Κύριε Μπάμπη μας, γιατί τώρα; Γιατί ήταν παράνομος ο ταμίας που διευκόλυνε τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ ταμειακά και είναι νόμιμο το να προσφέρει οι ΕΠΣΕ δωρεάν μετακινήσεις και άλλα σε ομάδες; Ποιος νόμος το λέει αυτό; Κύριε Μπάμπη μας, έχετε λάθος πληροφόρηση. Ζητήστε λοιπόν μια συγνώμη πρώτα και μετά να ζητάτε να μπει τέλος στην αντιπαράθεση. Μπορείτε ή κάτι σας δυσκολεύει;  Σας τα γράφουμε, γιατί αναφερθήκατε σ΄ εμάς. Εμείς κύριε Μπάμπη δεν ψηφίζουμε για την ΕΠΣΕ και δεν φταίμε σε κάτι. 

- Τελικά είμαστε μαλάκες; Είναι δυνατόν να πιστεύουν κάποιοι πως μπορούν να μας δουλεύουν μπροστά στα μάτια μας. Θα συνεχίσουμε να ζητάμε απαντήσεις από την ΕΠΣΕ και δεν μας απασχολεί καθόλου το ποιος ήταν πρόεδρος τότε που πάρθηκαν κάποιες αποφάσεις και ποιος είναι σήμερα. Διαπιστώνουμε πως κάθε μέρα προκύπτει και κάτι νέο. Υπάρχει ας πούμε μια διχογνωμία για τα σάντουιτς!!! Ο πρώην προμηθευτής έβαζε το γνωστό μαρούλι και ο άλλος τη σγουρή σαλάτα!!! Τα γράφουμε για να γελάσουμε και λίγο, αλλά αργότερα μάλλον θα το ρίξουμε στο κλάμα, γιατί μαλάκες δεν είμαστε.

- Κυκλοφορούν στην πιάτσα σενάρια εκλογών στην ΕΠΣΕ και μακάρι να τολμούσαν κάποιοι να το κάνουν. Δεν θα βρούνε περισσότερους από 10-15 σταυρούς στην κάλπη. Δοκίμασαν κι άλλοι με γνωστά τ΄ αποτελέσματα. Εξακολουθούμε να πιστεύουμε πως υπάρχει λογική στα μυαλά κάποιων και το μίσος, η κακία και η εκδίκηση ποτέ δεν ήταν καλοί σύμβουλοι.

- Εδώ και μέρες είχαμε δηλώσει πως για κανέναν λόγο δεν θα ενοχλήσουμε κάποιους ανθρώπους και το κάναμε πράξη. Το τηλέφωνό μας το ξέρουν και αυτοί μπορούν να μας ενοχλούν ότι ώρα θέλουν και για όποιον λόγο θέλουν.